Găsit pozitiv cu noul coronavirus, prințul Charles a dat dovadă de-o responsabilitate admirabilă. El și-a liniștit imediat supușii britanici, spunându-le că nu va sta printre ei, ci va veni în România, la casa sa din Viscri. ”O să mă mai vedeți doar după ce scap de coronavirus, dacă scap”, le-a transmis prințul Charles.

printul_charles_vesel.jpg Primarul din Viscri a reacționat imediat și i-a pus pe localnici să-i gătească tot felul de produse tradiționale prințului Charles. ”Normal că îl vom aștepta pe prinț, mai ales c-am înțeles că de data asta vine și cu coroana. Un eveniment unic la care vreau să fie părtași toți locuitorii din Viscri”, a anunțat acesta.

Și autoritățile de la București au pregătit ceva special pentru prinț. ”Pentru că vremea se va încălzi în perioada asta, vrem să-l ducem de la București la Viscri cu căruța, astfel încât să interacționeze cu toți românii care vor să-l vadă. Vrem să facem opriri în cât mai multe sate, poate-l convingem să mai cumpere ceva case dărăpănate pe care să le reabiliteze”, a anunțat un oficial al Guvernului.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Thursday, 26.03.2020 12:10 Politic

National Cinematografic