Deși datele oficiale dau tot mai mulți români drept vegani, situația în teren se prezintă cu totul altfel. Ca și în alte țări, foarte mulți români devin vegani doar pentru o jumătate de oră, maximum o oră, cât să se laude că sunt vegani.

veganitza.jpg

„În medie s-a constatat că nimeni nu te ascultă mai multe de jumătate de oră de când începi să povestești că ești vegan. De aceea, majoritatea celor care pretind că sunt vegani o fac doar pentru o scurtă perioadă de timp”, spune doctorul Decebal Popescu, de la clinica de nutriție Sanda Marin.

Medicii spun că un regim vegan sau vegetarian de jumătate de oră pe zi este chiar indicat, acesta având ca rol reducerea colesterolului în organism precum și arderea grăsimilor. „Un om care trăncănește încontinuu despre cât de vegan este el are chiar și 200 de calorii pe oră”, explică specialiștii. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 21.05.2020 15:01 IT & Știința

National Cinematografic