Celebrul cântăreț italian Andrea Bocelli a devenit femeie! Din fericire, cântărețul a reușit să eludeze toată birocrația pricinuită de o astfel de operație, pentru că a putut să-și păstreze numele de dinainte, Andrea. Cântărețul spune că nu vede nicio problemă în a purta același nume, și nu doar pentru că e orb, ci și pentru că sună foarte bine.andea_bocelli_femeie.jpg

Autoritățile spun însă că nu e normal și insistă ca Bocelli să aleagă alt nume mai potrivit pentru o cântăreață, gen Eli Bocelli, sau Vali Bocelli, deși și acestea sunt androgine. Bocelli amenință că-și va lua numele Alex Cris Eli Bocelli, ca să-i troleze pe încuiații de la Evidența Populației.

Sunt mulți care se îndoiesc că Andrea Bocelli și-a făcut operația de schimbare de sex, mai ales că are aceeași voce groasă și spun că artistul a recurs la acest artificiu ca să atragă și mai multă popularitate și să poată cânta în deschidere la concertele unor cântărețe adevărate, precum Billy Eilish sau Dua Lipa.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 21.05.2020 15:19 Monden

National Cinematografic