Iată că se poate! Prima autostradă care leagă Moldova de restul ţării a fost construită în timp record pentru ca Preafericitul Daniel să poată ajunge la înmormântarea vechiului său coleg de cazarmă, Înalt Preasfinţitul Pimen al Sucevei.

autostradamoldovapimen.jpg

"Când există voinţă, şi Dumnezeu lucrează pentru tine, nu aşa se spune? El s-a ocupat de studiile de fezabilitate şi de licitaţii, noi am venit cu banii şi iată, autostrada Bucureşti-Suceava a fost deschisă cu succes după 16 ore de muncă intensă. Că doar nu era să bag Maybachul prin hârtoapele alea", a glumit Patriarhul la slujba de inaugurare.

"Despre omu' meu Pimen, ce să zic, pace şi respect, ne vedem sus, bossulică", a încheiat întâistătătorul Bisericii.

"De obicei nu ne implicăm în lucrări de infrastructură, aşa că autostrada va fi demolată mâine, după ce Preafericitul îşi va încheia misiunea la Suceava", a precizat purtătorul de cuvânt al Bisericii, Geani Valută.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 22.05.2020 13:43 Social

National Cinematografic