Cei trei fii de miliardari, Ion Ion, Bill Bill și Jeff Jeff s-au adunat în apartamentul fiului lui Țiriac din București și au chefuit mai multe zile la rând. Petrecerea a fost extrem de intensă, astfel că la un moment dat s-au trezit că nu mai au băutură.

chef_beizadele.jpg ”Noroc că le-am spus eu să comande bere TNR cu Bee Fast și le-a ajuns într-o oră”, a povestit un apropiat al lui Ion Ion. ”Și deși au luat mai multe cutii, într-o seară s-au dus toate berile, așa că a doua zi au comandat încă o tură.”

Dacă Bill Bill și Jeff Jeff s-au mulțumit să consume doar bere TNR, mai ales că era prima dată când au avut ocazia să se bucure de ea, Ion Ion a preferat să se concentreze pe whisky și vodcă, motiv pentru care s-a trezit dimineața cu o cruntă durere de cap.

Durerea de cap l-a făcut puțin paranoic pe Ion Ion, care l-a acuzat pe Bill Bill Gates că i-a micro-microcipat pe toți și de aia îl doare capul. A fost însă calmat de Jeff Jeff, care i-a spus că dacă Bill Bill îi micro-microcipa l-ar fi durut și pe el capul, ceea ce nu era cazul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 22.05.2020 18:28 Monden

National Cinematografic