După ce mai mulți turiști au ajuns la urgențe pentru că au băut nămol în Vama Veche, autoritățile au decis să interzică complet vânzarea de nămol pe plajă. Conform specialiștilor de la Direcția de Sănătate Publică, nămolul nu are aceleași efecte terapeutice dacă îl bei.


9E034A0B-5CDB-4143-8C95-5542ABC70ACC.jpeg


„Lucrurile astea se întâmplă pentru că nămolul este vândut la sticlă sau la PET și noaptea, pe întuneric, confundă lumea și-l bea. Bine, după cum știm cu toții, oamenii care vin în Vama Veche nu sunt ultimii bețivi ordinari, dar mai există și excepții”, a declarat șeful poliției din stațiune, Cornel Babeș.


Acesta este al doilea an în care se interzice vânzarea de nămol pe plajă. Anul trecut s-a recurs la aceeași măsură deoarece comercianții ambulanți vindeau nămol la cutiuță și drogații din Vamă îl confundau cu hașișul negru și-l fumau.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 30.06.2020 07:43 Social

National Cinematografic