Avertisment dur cu privire la starea economiei, lansat de mecanicul auto Tică Ionel, care a susținut un discurs în fața mai multor membri ai Guvernului dar și reprezentanți ai opoziției. Acesta spune că economia ar trebui repornită cel puțin o dată pe săptămână, altfel îi moare bateria.

1A5703D5-E017-471E-9F3C-8260D5744EC2.jpeg ”Dacă nu mergi cu economia, stai în loc toată ziua, bateria se duce. Și asta nu e tot, dacă nu circulă nimic prin motor încep să se înfunde chestii, fără pregătiri o să ne trezim cu furtunul de admisie înfundat, o să trebuiască ori să suflăm în el până la leșin, ori să-l schimbăm, și manopera e scumpă”, a precizat cunoscutul mecanic auto.

Acesta spune că odată repornită economia ar trebui să mergem imediat cu ea la un service să-i facem și echilibrarea roților, că altfel o să tragă într-o parte și o să ne trezim că intrăm cu economia în șanț. Totodată, acesta mai recomandă și să o spălăm din când în când, măcar să arate frumos dacă nu trage ca o economie germană sau japoneză.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 01.07.2020 07:12 Social

National Cinematografic