În doar două zile postarea unui cocalarar infectat cu Covid a făcut zeci de mii de share-uri, like-uri, view-uri și alte cuvinte care măsoară viralitatea. Aflat în autoizolare acesta a făcut un live pe Facebook în care a explicat simptomele și cum „semințele același gust nu mai are”. 

cocalari_si_seminte.jpg

Acesta a precizat că a trecut printr-un coșmar în ultimele zile, carantina auto-impusă lăsându-l fără principala sursă de venit, adică șmenuri și combinații. Cocalarul a criticat felul în care guvernul a gestionat pandemia.

„La câtă șpagă am dat să-mi iasă manevrele trebuia să mi se dea și mie ceva înapoi, nu, că de-aia plătim șpagă în țara asta!”, a spus cocalarul. Pierderea gustului l-a afectat enorm în aceste zile. „Fără semințe cola și caterincă viața e pustiu”. Autoritățile speră ca postarea cocalarului să convingă și mai mult populația că trebuie să poarte mânuși de protecție dacă mănâncă semințe fără a respecta distanțarea socială.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 31.07.2020 06:12 Social

National Cinematografic