Fostul președinte Traian Băsescu nu a exagerat când a promis că se va implica în campania electorală de la Capitală. Deranjat că PMP-ul nu a primit nimic la negocierile cu USR-Plus și PNL, Băsescu a anunțat că va candida la primăria sectorului 6, unde se va confrunta cu primarul în funcție, Gabriel Mutu.

basescu-chioru-si-gabriel-mutu.jpg

Anunțul făcut de fostul președinte nu a rămas fără ecou în rândul taberei de dreapta. PNL a anunțat că, în cazul în care cel supranumit „Chioru” candidează la sectorul 6 sunt pregătiți să-l arunce în luptă pe deputatul Gigel Știrbu, un om cu o îndelungată experință politică, el mai fiind propus și pentru postul de ministru al culturii.

Analiștii politici spun că ne așteaptă o toamnă politică interesantă, dacă la 6 se vor bate Chioru cu Știrbu și cu Mutu. „Din păcate nu mai avem parte de politica elegantă din vremurile în care Victor Surdu încă era viu și reprezenta o alternativă viabilă la cotonogarii din prezent”, a scris analistul Decebal Popescu în Newsweek.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 31.07.2020 09:56 Politic

National Cinematografic