TNR Premium cu 2€/lună

  • N-ai bannere publicitare
  • Poți comenta la articole în site
  • Peste 70 de articole doar pentru abonați în fiecare lună
  • Susții cel mai important cotidian independent din România

7 cuţite japoneze foarte utile în bucătărie

Scris de TNR
@
3 iunie 2020 08:26
7 cuţite japoneze foarte utile în bucătărie

Toată lumea știe de cuţitul Santoku, pentru tăiat carne şi peşte, dar japozenii au multe alte cuține de care prea puțină lume a auzit.

  • Cuţitul Sudoku, cu care poţi tăia pătrăţele când te plictiseşti;
  • Cuţitul Boloboku, care taie perfect orizontal;
  • Cuţitul Yafloku, pe care japonezii îl foloseau la epilat inghinal;
  • Cuţitul Breloku, pe care poţi să-l atârni la chei;
  • Cuţitul Mormoloku, pentru disecat broaşte la ora de biologie;
  • Cuţitul Hainoroku, folosit la desfăcut beri;
  • Cuţitul Electroşoku, pe care nu e bine să-l speli în cadă;

Ne găsești și pe FacebookInstagram, TikTok și YouTube.

Comentarii 0 comentarii

Joburi Disponibile

Alte articole

Rubrica lui Ovi