TNR Premium cu 2€/lună

  • N-ai bannere publicitare
  • Poți comenta la articole în site
  • Peste 70 de articole doar pentru abonați în fiecare lună
  • Susții cel mai important cotidian independent din România

7 diferențe esențiale între ouăle de ciocolată și cele de Paște

Scris de TNR
@
29 martie 2023 09:10
7 diferențe esențiale între ouăle de ciocolată și cele de Paște
  • În oul de Paște coloranții sunt pe exterior, pe coajă, pe care de obicei trebuie s-o arunci;
  • Nu poți folosi un ou de ciocolată ca să ornezi salata boeuf;
  • Oul de ciocolată e făcut artifical, la o mașină, în timp ce oul de paște e făcut natural, din cur de găină;
  • Nu poți ciocni ouă de ciocolată, că faci mizerie;
  • Ouăle de ciocolată conțin 0% substanțe nutritive, odată ce dai jos staniolul de pe ele, cele normale au substanțe utile inclusiv în coajă;
  • Ouăle de ciocolată au prea puține culori, alb sau maro, pe când alea de Paște pot fi curcubeu;
  • Ouăle de ciocolată sunt de 10 ori mai scumpe decât un ou normal și nici nu se găsesc „la țărani“.

Ne găsești și pe FacebookInstagram, TikTok și YouTube.

Comentarii 0 comentarii

Joburi Disponibile

Alte articole

Rubrica lui Ovi