TNR Premium cu 2€/lună

  • N-ai bannere publicitare
  • Poți comenta la articole în site
  • Peste 70 de articole doar pentru abonați în fiecare lună
  • Susții cel mai important cotidian independent din România

7 lucruri despre bucătăria românească de acum 1000 de ani

Scris de TNR
@
2 iunie 2020 11:49
7 lucruri despre bucătăria românească de acum 1000 de ani
  • Pentru că nu existau ardei iuți, după masă trebuia să îți înfigi un cuțit în fund ca să te usture;
  • Cartofii nu existau încă în Europa, așa că șaorma se făcea cu ridichi;
  • Neavând mălai, românii făceau mămăliga din nisip. Trebuia fiartă zile întregi;
  • Neavând McDonalds, românii care aveai poftă de un burger puneau o balegă între două felii de pâine;
  • Nu exista porumb în România, așa că pe plajă se vindeau doar icre negre;
  • Pentru că nu aveau avocado, femeile pasionate de diete mâncau un săpun cu o nucă în mijloc;
  • Deși aveam varză, orez, carne tocată și afumătură, nu știam să facem sarmale, că încă nu venise Snoop Dogg din America să ne învețe cum să le rulăm.

Ne găsești și pe FacebookInstagram, TikTok și YouTube.

Comentarii 0 comentarii

Joburi Disponibile

Alte articole

Rubrica lui Ovi