TNR Premium cu 2€/lună

  • N-ai bannere publicitare
  • Poți comenta la articole în site
  • Peste 70 de articole doar pentru abonați în fiecare lună
  • Susții cel mai important cotidian independent din România

7 secrete ale bucătăriei dacice

Scris de TNR
@
8 august 2020 06:31
7 secrete ale bucătăriei dacice
  • Şaorma a apărut când un dac aruncat în suliţă a început să se învârtă;
  • Noi surse arată că Burebista a ars toate viile din greşeală, când făcea grătar;
  • Podul lui Apolodor era să se prăbuşească de câteva ori de la greutatea cârnaţilor atârnaţi de el;
  • Masivul Bucegi era muntele sfânt al dacilor pentru că avea şi o bere, şi un pateu numite după el;
  • Unii preferau Sarmizegetusa în foi de varză, alţii Sarmizegetusa în foi de viţă;
  • Dacii erau ca femeile: spuneau că nu le e foame, dar când îşi comandau romanii ceva, veneau imediat la prădat;
  • Dacii erau experţi în cozonac, cu care făceau ziduri de apărare care stau în picioare şi azi.

Ne găsești și pe FacebookInstagram, TikTok și YouTube.

Comentarii 0 comentarii

Joburi Disponibile

Alte articole

Rubrica lui Ovi