Bancherii au lăsat deoparte orice scrupulă în goana după profit! O anchetă recentă a scos la iveală o înţelegere secretă între mai multe bănci importante, menită să exploateze marea slăbiciune a românului: lăudăroşenia.bancheri_rai_profita_SC.JPG

De la 1 mai, spun specialiştii, ni se va percepe un comision de 50 de bani ori de câte ori ne lăudăm cu un bun cumpărat printr-un credit, fie el telefon, televizor, maşină sau casă - cu sau fără turnuleţe.

"Suma ar putea părea neglijabilă, dar trebuie să avem în vedere că românul obişnuit se laudă cu maşina lui nouă de cel puţin 600 de ori pe zi. Asta înseamnă 300 lei zilnic, 9000 lei pe lună, numai din taxa pe umflatul în pene. Chiar şi cei mai modeşti clienţi ai băncilor vor plăti lăudatul mai scump decât rata lunară", avertizează Decebal Popescu, analist economic.

“Românilor le-a mai rămas o singură speranţă concretă. Am înfiinţat Banca TNR, o idee care a prins contur în redacţia Times New Roman”, adaugă specialistul. “Creditele acordate prin Banca TNR sunt scutite de comisionul pe lăudăroşenie, astfel încât clientul va fi liber să-şi facă chiar şi afişe sau tricouri cu maşina proaspăt cumpărată. Apropo, aţi văzut ce super maşină mi-am luat? Poftiţi şi un tricou!”

Scris de Advert Einstein | Tuesday, 14.04.2015 18:42 Banca Times New Roman