Oferta nouă a băncilor: pentru 100 lei/lună, nu-ţi mai propunem oferte noi

Te-ai săturat să fii spamat cu oferte din partea tuturor băncilor cărora le-ai călcat pragul? Proaspăt înfiinţată în redacţia Times New Roman, Banca TNR oferă absolut gratuit opţiunea „Pe şleau”, pe care clienţii o pot alege ca să nu primească zilnic zeci de propuneri înşelătoare, menite să îi atragă în tot felul de capcane.

Măsura a fost implementată după ce mai multe bănci concurente au lansat oferte similare, dar care sunt… contra cost. De exemplu, la o bancă oarecare, aflată în apropiere de redacţia TNR, orice client poate alege să nu mai primească spam în schimbul a 100 lei pe lună. “Civilizaţie, civilizaţie, dar trebuie să ieşim şi noi în profit, nu?”, i-a răspuns directorul sucursalei reporterului nostru.

“Sigur, în momentul în care renunţă să mai plătească, vor primi în cutia poştală toate ofertele şi promoţiile pe care le-au ratat, doar suntem o bancă, trebuie să-i prindem cumva!”, a adăugat bancherul, stârnind zâmbete printre subalternii săi.

“Avem şi planuri tarifare reduse: pentru 25 lei/lună nu mai primiţi reclame prin SMS, pentru 50 lei/lună nu mai primiţi mailuri… Dar mai bine lăsaţi-mi numărul de telefon şi vă trimitem oferta completă!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 aprilie 2015 11:04
Citește mai mult despre: banca TNR oferte promotii spam

Alte articole

Vezi mai mult