Sondaj: Politicienii nu sunt ultimii în topul încrederii, fiind depășiți de bancheri!

Înfiinţarea Băncii TNR a fost justificată de încă un sondaj! Deşi nimeni n-ar fi crezut, românii au chiar mai puţină încredere în bancheri decât în politicieni. Banca TNR va demonta acest mit, urmând să devină cea mai tare bancă din lume, iar cititorii noşti vor continua să zâmbească şi la ghişeele noastre!

Ajunge cu cozile de la casierie! La noi nu-ţi respiră în ceafă un alt client plătitor de facturi lipit de tine ca să nu piardă rândul! Adio angajaţi care îţi umplu geanta cu pliante în timp ce se consultă cu alţi bancheri ca să afle ce tip de cont nu ai şi să ţi-l dea ei mai repede, doar ca să-şi facă targetul la final de lună!

Am înfiinţat Banca TNR, o bancă unde angajatul de la ghişeu îţi citeşte în premieră următorul titlu din TNR, în timp ce îţi oferă un credit fără dobândă, şi la final te întreabă: doriţi şi o plasmă?

Dintre toate băncile, clienţii au cea mai mare încredere în banca TNR, poate şi pentru că nu avem niciun fel de comisioane ascunse, şi dacă întârzii cu o rată nu trimitem executorii după tine, ci te invităm la terasă, la o bere pe care o dăm tot noi, şi discutăm ce problemă ai avut şi cum putem reeşalona.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

21 aprilie 2015 11:33
Citește mai mult despre: banca TNR banci client comision dobanda executori plasma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult