Adrian Cristea, un om sincer

Adrian Cristea nu se omoară cu fotbalul, dar măcar e sincer: recunoaşte că nu-i place să fie fotbalist (cel puţin, nu la Dinamo, unde tradiţia obligă la performanţă). Să vedem ce impresii are în cap Prinţul:

 

Despre cantonamentul din Antalya: „Destul de obositor şi plictisitor. Două săptămîni sînt cam mult să stai în acelaşi hotel. Am ajuns să numărăm zilele pînă la revenirea la Bucureşti. Mai jucăm noi cărţi, un rummy, dar tot plictisitor este. Mi-e dor de casă!”

 

Deci Prinţul a obosit în cantonament! Am văzut meciurile de până acum din Antalya şi nu l-am văzut nici măcar într-unul pe Cristea omorându-se cu firea. Antrenor e Ţălnar, deci sigur nici la antrenamente n-a tras tare Cristea, Ţânţarul chiar nu e genul de om care să se impună în faţa unui indolent de ţeapa lui Cristea. Nu mai zic că eu am stat 5 ani într-o garsonieră pe Virtuţii, iar ăsta vine să se plângă că s-a plictisit într-un hotel după două săptămâni! Nu-ţi place meseria, apucă-te de altceva, lasă locul tău la Dinamo unuia care chiar vrea performanţă pentru clubul ăsta!


Despre viitorul lui la Dinamo: „Sunt mai mulţi care vor să plece afară, e normal să doreşti să pleci la mai bine.”

Aha, Cristea vrea să plece la mai bine, deşi la Dinamo n-a demonstrat mai nimic. Cu excepţia unui tur de campionat reuşit, s-a remarcat doar prin indolenţă. Cam puţin pentru a pretinde un transfer la o echipa mai bună decât Dinamo!

 

Despre apariţiile în tabloide: „Eu tot ce fac, fac la lumină.”

Asta e o problemă. Mai ales că inclusiv ceea ce faci în teren ai început să faci la lumină. Nu mai driblezi nici un adversar, eşti previzibil pentru toţi oponenţii, şuturile (alea rare) spre poartă nu mai surpind pe nimeni. Nici lui Carlos, caricatura aia de-a jucat la Steaua în poartă n-ai fi în stare să-i dai gol!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 februarie 2010 14:32
Citește mai mult despre: cristea Dinamo tabloid talnar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult