Dinamo l-a luat pe Bărcăuan. Se pregăteşte Iodi?

În sfîrşit, o veste bună: Andone se întoarce la Dinamo. M-am convins de chestia asta după ce unul dintre prea mulţii acţionari ai lui Dinamo a confirmat că Bărcăuan se întoarce în Ştefan cel Mare. După cum povestea Borcea acum vreo lună, Andone obişnuia să-i bage pe Bărcăuan şi Semeghin în baie şi să-i bată cînd făceau acte de indisciplină pe seama sticlelor de vin.

Mie unul mi-e clar că Bărcăuan a fost adus pe post de bonus pentru Andone, să aibe omul pe cine bate în baie când îl vede pe Prinţul Cristea cum “se zbate” pentru echipă. Că fotbalist clar nu mai e. E trecut de 30 de ani şi n-am mai citit în ultima vreme nici un articol care să-l lege pe Bărcă de fotbal, iar acum subit e viitorul lui Dinamo.

O să mă conving că întoarcerea lui Bărcăuan nu e o glumă proastă, ci strategie serioasă când o să-l văd şi pe Iodi din nou cîine. Ceea ce nu e chiar imposibil dacă stau să mă gândesc că ultima dată am auzit de Iodi acum vreo 2-3 ani, când a fost trimis la echipa a doua a lui U Cluj. Dacă Ţălnar a ajuns principal la Dinamo după ce a fost dat afară de la U Cluj, nu văd de ce Iodi n-ar reveni!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 ianuarie 2010 21:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult