Vasile Turcu, un om prea mic, Cristea, un fotbalist prea indolent

Vasile Turcu, specimenul care din motive care-mi scapă s-a autointitulat lup singuratic, a dat din nou o declaraţie tâmpită. De fapt, pardon, a dat o nouă declaraţie tâmpită, cu numai din astea îl duce capul să dea. Citez din Prosport: „I-am spus lui Cristea să-şi schimbe atitudinea şi a pus capul în pământ! Cred că a înţeles ceva!”

 

Revin puţin asupra fazei cu lupul singuratic, că nu mergea blogul când a făcut Turcu declaraţia asta. Şi e păcat să o ignor. Eu pe Turcu îl văd omul ăla care sare în sus şi urlă „Pick me, pick me!” de fiecare dată când e o cameră de filmat sau un aparat foto prin preajmă. Cred că se comportă aşa şi când face nevastă-sa poze (sau amantă-sa, că cică, indiferent cât de greu pare de crezut, ar avea şi aşa ceva). Deci ahtiatul ăsta după publicitate îşi zie lup singuratic. Vorba lui Einstein, universul şi prostia sunt infinite. Turcu confirmă faza cu prostia.

 

Dar să revin la declaraţia despre Cristea, că de aici începusem. Prinţul n-a înţeles nimic legat de atitudine de când a ajuns la Dinamo, mă mir s-o facă acum. Îs absolut convins că singurul motiv pentru care Cristea a pus capul în pământ a fost că altfel nu-l vedea pe Turcu, că e prea mic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 ianuarie 2010 15:06
Citește mai mult despre: cristea Dinamo lup singuratic Turcu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult