Varga vrea să emigreze

Deşi Copos şi-a pus mari speranţe în el, Varga ar cam refuza Rapidul. Motivul sună ciudat: „Eu imi doresc să joc afară”, a spus Varga, care a rămas probabil cu impresia că Rapid e o echipă de fotbal în sală.

 

Noroc cu o altă declaraţie a lui, care mai lămureşte puţin lucrurile: „Eu am zis, aş vrea în străinătate în primul rând, dar nu m-ar deranja nici o echipă în ţară”. Cu alte cuvinte, nu  l-ar jena, nu l-ar încurca prea mult nici să joace la o echipă românească. Când e să lucrezi cu unul ca George Copos, deja te gândeşti la paguba pe care urmează să ţi-o facă. Oricum, dacă nu prinde niciun transfer în străinătate, Varga o să încerce să plece cu loteria vizelor. Îşi găseşte el ceva în State, acolo nici măcar Beckam n-a murit de foame.

Oferte ar fi totuşi, iar jucătorul Sportului este tentat să meargă la echipa din liga a doua rusă la care s-a dus şi Dan Petrescu. Probabil că e obişnuit să aparţină unor cluburi din eşalonul secund. Bineînţeles, odată ajuns acolo, patronul de la Kuban Krasnodar o să-l împrumute la Dinamo Moscova, să joace în Liga Campionilor. Şi iar se evidenţiază, iar e ofertat, până ajunge golgheter al Realului în Ligă din postura de coleg al lui Dănciulescu la Hercules Alicante. Abia atunci o să se îndure şi Copos să dea pe el cât cere acum Şiman.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 ianuarie 2010 22:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult