15 ani de Kumm! Concerte aniversare la Cluj şi la Bucureşti

15 ani de Kumm! Concerte aniversare la Cluj şi la Bucureşti

Prietenii noştri de la formaţia Kumm (i-aţi ascultat şi la ospăţul nostru) împlinesc 15 ani de activitate. Nici mai mult, nici mai puţin. Un deceniu şi jumătate de cântări.

Cu ocazia asta, iată un mesaj important din partea lor!
Dacă aţi fredonat măcar o dată refrenul de la „1000 de chipuri”, dacă aţi dansat pe „Yellow Fever” sau aţi dat vina pe „Angels & Clowns”, dacă aţi mers la „Different Parties” când tot ce vă doreaţi era să „Rest In Pieces” fredonând un „Pop Song” şi întrebându-vă „where do broken hearts go?”… a venit vremea sa cântaţi la mulţi ani trupei Kumm, care în această toamnă împlineşte 15 ani de activitate! Cu aceasta ocazie, Kumm vor susţine două concerte aniversare: pe 19 octombrie la Cluj-Napoca (Flying Circus Pub) şi pe 1 noiembrie la Bucureşti (The Silver Church). Alături de Kumm vor mai fi pe scenă atât foşti membri cât şi actuali prieteni ai formaţiei, iar invitaţii speciali de la trupa byron îi vor ajuta să sufle în lumânări. În plus, la fel ca acum cinci ani, Dan Byron va urca pe scenă alături de foştii colegi din Kumm vreme de câteva piese.

Haideţi aşadar pe 19 octombrie în Flying Circus Pub (Cluj-Napoca) şi pe 1 noiembrie în The Silver Church (Bucureşti) ca să sărbătorim aşa kumm se cuvine 15 ani de activitate a uneia dintre cele mai prolifice şi mai versatile trupe din România! Surprizele se vor tine lanţ alături de Kumm şi invitaţii lor, aşa că prezenţa la măcar unul dintre cele doua evenimente este obligatorie 🙂
Vă recomandăm cu drag să mergeţi, deşi e posibil ca ei să nu aibă tort de mămăligă.

Comentarii 2 comentarii

  • La mulţi ani! \m/

  • am fost şi eu la un concert de-al lor. Chiar buni flăcăii 🙂

Postari recente

Vezi mai mult