7 lucruri total nesportive despre meciul de baschet TNR-Bloggeri

7 lucruri total nesportive despre meciul de baschet TNR-Bloggeri

Sâmbătă 11 august a avut loc meciul TNR-Bloggeri la #FIBA3x3 Bucharest Challenger 2018, organizat de Raiffeisen România. Vă prezentăm câteva ipostaze de la faţa locului. Partida a început greu, din cauza posibilei stări de mahmureală a unuia din jucători, al cărui nume nu poate fi dezvăluit, dar e de la TNR, fireşte.

Pe noi ne întreabă lumea ce fumăm de dăm viralele alea. Dar ăsta de mai jos ce mănâncă?
Ştim că în redacţie uneori o dăm şi noi pe lângă, dar uitaţi-vă, frate, la aruncarea asta! Coechipierul nostru a lăsat meciul să continue în mod inteligent. Mingea nu a mai fost găsită.

Încă un spoiler. Începem filmările la Lacul Bloggerilor, spectacol de balet online. Priviţi cât de graţioşi sunt băieţii! Aici se execută un plie extrem de dificil, terminat cu un triplu axel şi un dublu tulup.

Ştim că jucau baschet, dar aici chiar a fost henţ clar, frate!

După meci am aflat că ăla din dreapta era de fapt halterofil, şi nu blogger. Şi că juca în echipa noastră, de fapt. După meci ne-a zis: “Ce fotbal american e ăsta, mă?”, ceea ce explică numeroasele faulturi dictate în ziua aceea.

Dedesubt băieţii repetau dansul zombilor din clipul Thriller al lui Michael Jackson, pentru că vor să-i facă o surpriză unui prieten la o nuntă.

Felicitări tuturor participanţilor! A fost un meci la care chiar se potriveşte sloganul „Important e să participi!”

Comentarii 0 comentarii

Postari recente

Vezi mai mult