Cabral ne-a povestit până n-am avut aer

Cabral ne-a povestit până n-am avut aer

Ne-am luat cu berile şi am uitat să vă povestim ce facem când nu stăm la bere în redacţie. De exemplu, zilele trecute, am ieşit la o bere cu unul din fanii noştri, un bucureştean get beget din Berceni, Cabral Ibacka.

Eram puţin emoţionaţi, ce-o să povestim cu ăsta? Glume cu negri nu putem face, glume cu Pro iarăşi nu, că doar l-am învitat la bere să ne împrietenim, nu să îl luăm la şuturi.

Din fericire n-a fost nevoie de nimic, Cabral fiind un povestitor de seamă, demn de a fi primit în panteonul marilor povestitori români.

Ne-a povestit din locurile natale, Berceni, din Vama Veche, din Statele Unite, de vedete de la noi, despre Justin Bieber. Practic, a fost prima dată când am ieşit toţi la o bere şi n-am apucat să schimbăm o vorbă între noi. Din fericire pentru noi a trebuit să plece rapid, după patru ore, altfel, mai mult ca sigur ne prindea dimineaţa la poveşti. Aşa, ne-a prins doar noaptea.

Comentarii 7 comentarii

  • L-ati pus sa va arate penisul?

    • Pai am scris in text ca n-am apucat sa schimbam nici macar o vorba intre noi. Credeam ca e evident de ce am fost atat de tacuti.

    • :)) Buna asta… ca nu cumva sa ii vina vreo idee proasta si sa va puna la concurs de centimetri :))

  • Eram sigur ca n-o sa mai pomeniti de intalnirea asta, credeam ca intre timp v-ati prins ca-s negru si ca nu se face sa povestesti de asa ceva… :))
    Ma asteptam sa fiti simpatici, dar nu atat de caustico-simpatici.
    Am cunoscut niste oameni misto.
    Se zice mersi frumos.
    Si pentru bere!

    • Noi inca nu ne-am prins, dar se pare ca s-a prins WordPress-ul. Altfel nu ne explicam de ce a bagat mesajul tau in spam.

  • Sigur nu era Florin Piersic vopsit?

  • Ma bucur cand vad ca putem rade impreuna, felicitari TNR si Cabral !!
    asta e spiritul !

Postari recente

Vezi mai mult