Concertul Judas Priest a fost mai mult despre nesimțirea organizatorilor

Concertul Judas Priest a fost mai mult despre nesimțirea organizatorilor

Probabil pentru prima dată în istoria concertelor rock de la noi, bivolii de la BGS au avut, în medie, IQ-ul mai mare decât cel al organizatorilor. Pentru că trebuie să fii chiar mai prost decât unul de la BGS ca să organizezi atât de prost un concert. Și fix așa s-a întâmplat la concertul Judas Priest de miercuri, organizat de Events. Probabil ăia de la BGS îi iau peste picior pe cei mai proști dintre ei cu glume gen ”Du-te, bă, angajează-te la Events, că ești prea prost!”.

Să luăm poza de mai sus. Oamenii ăia erau toți cu privirea nu spre scenă, cum ar fi fost normal, ci spre corturile de bere. Și trebuia să stai 20 de minute ca să-ți iei o bere, pentru că idioții n-au fost în stare să ceară destule dozatoare de bere. Asta atât în sectorul A, cât și în sectorul B, că le-am testat pe ambele. Când am întrebat de ce nu sunt suficiente dozatoare de bere, mi s-a spus că ”nu am estimat corect numărul de participanți”. Și culmea ipocriziei, organizatorii au nesimțirea să îmi ceară mie să estimez înaintea concertului câte beri o să beau.

Și dacă bei bere, inevitabil vine și momentul în care trebuie să te duci la toaletă. Bineînțeles, nu fără să stai și aici la o coadă, pentru că organizatorii au insistat să fie încă o dată proști: la ditamai puhoiul de lume, ei au pus 5 toalete ecologice pentru bărbați, 5 pentru femei. Asta deși în țarcul în care erau amplasate era loc suficient pentru cel puțin alte 10.

Nu știu cum au făcut, dar Events au găsit probabil cea mai armonioasă combinație posibilă între prostie și nesimțire. Și, din păcate, au ales să-și etaleze descoperirea fix în timpului concertului Judas Priest.
Băi Events, data viitoare să organizați concerte de manele, că acolo o să vină maneliștii cu semințe de-acasă și n-o să fie nevoiți să stea la nici o coadă. Eventual doar să vă asigurați că scena e destul de lată, să aibă loc toți subdezvoltații ăia să arunce cu bani în maneliștii de pe scenă. Și oricum cred că vă plac manelele, că după cum ați organizat concertul Judas Priest păreți genul.

Postari recente

Vezi mai mult