Cum foloseşte redacţia TNR tehnologia pentru a produce virale. 2 săptămâni normale la birou

Cum foloseşte redacţia TNR tehnologia pentru a produce virale. 2 săptămâni normale la birou

Sunt la ţară şi fac nişte mici. Am făcut un live pe Facebook, să vadă şi colegii. Călin ne anunţă pe chatul nostru, Operativa TNR, că nu poate să se uite chiar acum, că e în parc cu trotineta şi încearcă să facă un flip şi trebuie să filmeze cu Boomerang. O să pună videoul mai târziu pe chat şi zice să filmez şi eu micii şi să pun filmul în chat, ceea ce şi fac, cu haştag #fomiştilor.

Luni

Mai am 2 săptămâni şi-mi intră bonusul bilunar de la „NET foloseşti, NET primeşti”. Sper să-l bat pe Eftimie la MB, şi el e tot pe cartelă. Stăm pe cartelă şi la birou.

Marţi

Am dat SMS cu INFO la 2777, să văd câţi Megi am acumulat până acum. 579 Mb. Următorul bonus – pe 24.04. 2017. Yes!

Miercuri

Ca să adune MB pe cartela lui şi să ia bonusul de la Vodafone, Eftimie a pus live pe Facebook cu o cutie de şerveţele. Mi se pare o idee mişto, aşa că am pus telefonul meu să filmeze telefonul lui şi am dat şi eu Live pe Facebook. Altfel cum să adun Megi?

Joi

Am dat iar SMS la 2777, să văd cât am mai adunat cu Live-ul de ieri şi cu stat pe Soundcloud în metrou. 1090 MB. Eftimie m-a dat Live când făceam chestia asta, ca să facă trafic. Nu e corect!

Vineri

Eftimie n-a venit, că aşteaptă să vină cineva de la gaz gaze să-i monteze contorul. Ca să arate că nu minte, a pus live cu el acasă. Sunt convins că a făcut înadins ca să adune Megi.

Sâmbătă

Cineva dă pe adresa de contact o poză cu Vasile într-un parc. Îi fac fw în chat. Eftimie likes this. Pedobearian likes this. Călin likes this. I like this. Fotoshopez poza, îi pun o caserolă cu mici în braţe şi caption #fomiştilor. Vasile likes this.

Duminică

Eftimie se întoarce de la Braşov şi transmite Live tot drumul, cu trenul. A postat: “Sunt prize în tren! #fomiştilor. Presimt că mă bate la MB luna asta. I Dislike this.

Luni

E ora 16:00 şi Eftimie a deschis prima bere. Din “greşeală”, cineva i-a pornit telefonul şi dă Live cum bea. Prietena lui tocmai a dat un Angry. Nu vreau să fiu un turnător, dar eu am fost. 😀 Măcar a mai adunat nişte Megi la bonus.

Marţi

E o persoană cu mania persecuţiei în metrou şi urlă. Filmez tot şi dau pe Operativa TNR, să-i arăt lui Călin cum e la metrou, că el stă în Drumul Taberei şi n-are. Cu haştag #pauperule.

Miercuri

Sunt la alergare şi-i anunţ pe colegi că am LiveTrack şi mă pot urmări în timp real pe telefoane, în aplicaţia Garmin, să ştie ce viteză am şi câte calorii am consumat. Mă înjură toţi. Drept represalii, Eftimie face un Live cu pisica lui jucându-se în balcon, şi zice că dacă nu ne uităm nu vine vineri la muncă, ceea ce ar însemna să muncim pentru 3 zile fără el.

Joi

Sunt în metrou şi caut pe Soundcloud muzică românească. Caut Antonia şi dau play la prima melodie. Cobor, mă duc la sală, scot căştile din urechi, iau tichetul pentru Body Pump, mă duc în vestiar. După o oră, mă întorc să mă schimb şi mă duc să alerg pe bandă. După încă o oră mă întorc, mă schimb şi când plec, bag căştile şi verfic dacă am lăsat Soundcloudul deschis 2 ore şi ceva pe Antonia, să fac bonusul. Din fericire, l-am lăsat. Le zic colegilor; evident, îmi spun că sunt homo. Nu ştiţi ce înseamnă muzica bună, #nesătuilor.

Vineri

Fac un live cu cactuşii şi le zic colegilor că, dacă nu se uită, nu vin în vinerea mare la muncă, deci vor munci fără mine pentru 4 zile. Pedobearian mă roagă să-l scutesc, că e la o tabără de pictură într-o pădure. Îi zic să dea share location. De fapt e în mall, zice că e eroare de sistem, ne dă link spre un video cu el pictând, zice că e live. De fapt e în Youtube şi e de acum 4 ani. Vasile zice să deschidă Skype, să-i arate cum se face Live. Pedobearian întreabă dacă merge pe Yahoo. Nu, bunicule, zice Vasile.

Sâmbătă

Sunt la ţară şi Călin mă anunţă că am pus tag greşit în articolele cu capitala, “copitala”. Zice să modific. Dau search, scrollez, am vreo 3 ore de muncă. După un sfert de oră de editat, intru pe youtube şi mă uit 2 ore la tutoriale de programare C++, în hamac, lângă râu. Le zic pe chat că cred că aş putea să modific saitul cu totul, în loc să editez articolele. Îmi spun că saitul este în Cubrid. Mă întorc la editare.

Mi-a intrat bonusul de la „NET folosești, NET primești”: 5140 Mb. Lui Eftimie i-a intrat doar 4820 de Mb. Dau pe chat: Hahahaha! #fomistule
Şeful ne dă mesaj pe chat: Mi-a intrat iar bonusul de net, 10 Giga! #fomiştilor

Comentarii 0 comentarii

Postari recente

Vezi mai mult