Daniel Barbu insistă că e riscant să fii politician! Nu, bă, e riscant să fii prost!

Daniel Barbu insistă că e riscant să fii politician! Nu, bă, e riscant să fii prost!

În ALDE, sceptrul prostiei e purtat prin rotație. De cele mai multe ori, evident, se ține de el cu ambele mâini Călin Popescu Tăriceanu, odiosul șef al partidului, dar le mai vine rândul și altora din când în când. A avut momentele ei Cristiana Anghel – aia de-a făcut foamea pe banii lui Voiculescu și care e împotriva legii antifumat doar pentru că EA nu mai poate fuma când și unde vrea -, iar acum i-a venit rândul lui Daniel Barbu.

După ce a zis vinerea trecută că meseria de politician e mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan, el a revenit azi asupra declarației și spune că a fost prost înțeles, că el a făcut o metaforă și alte asemenea inepții. Dar, evident, nu s-a putut abține și a mai trântit o tâmpenie, care sună fix așa: ”Valul de violență verbală și de atitudine, de amenințări fizice care mi-au fost adresate confirmă faptul că e riscant să fii politician”, a spus căcatul de la ALDE.

O să încerc să-i explic prostului de la ALDE cât se poate de clar, fără metafore – că are tendința să se încurce când dă de ele. Bă, Barbule, valul ăla de violență verbală de care te plângi confirmă faptul că e riscant să fii prost! Că de asta te înjură lumea, pentru că ești prost, bă! Nu pentru că ești politician, ci pentru că ești uluitor de prost, bă!

P.S. Pentru cei care încă nu sunteți convinși de valoarea acestui partid, ALDE, mai precizez că în el se ascunde, din rațiuni de imunitate parlamentară, Varujan Vosganian. Știți, armeanul ăla de-a fost ministru al Economiei pe vremea când se dădeau tunuri de sute de milioane de euro și pentru care s-a cerut anchetare pentru un mizilic, subminarea economiei naționale. S-a cerut, dar nu s-a dat, că l-au dat colegii cu mir și l-au scăpat.

Comentarii 10 comentarii

  • Normal ca este foarte riscanta meseria asta de politician … daca FURI :)))). Te prinde DNAul, oare colegii te vor salva, poate primesti fara suspendare, pierzi privilegiile sau nu ? Foarte multe variabile, daca stai prost cu inima nu e bine :)))

    • Like! 🙂

    • Corect!

  • Eu cred că vom avea parte de multe chiftele de acest fel în lunile următoare. Vor să ne prezinte o imagine a politicianului care este pe nedrept atacat de către următorii dușmani: binomul, ong-urile, soros, americanii, evreii și bineînțeles agenturile de la Bruxelles. O să ne servească diversiuni flambate pe aceste teme. Ca o glumă ei au aceeași dușmani cu Palestina!

  • Cred ca are dreptate: ochelarii aia ca fundurile de sifoane nu-l pot apara de flegmele soldatilor si a tuturor oamenilor de bun simt. Pulitician e cu adevarat riscant. Odata la patru ani trebuie sa dai din nou din coate pentru a capata o 9 imunitate, pen-ca hotia sa mearga mai departe. Sa votam in continuare prosti, hoti, lingusitori, mincinosi, nesimtiti cu obraz de sorici si alte asemenea specimene. Sunt ferm hotarat ca pana la schimbarea constitutiei sa votez cu toti candidatii pe care tusul stampilei im va permite.

    • Perfect adevarat , cred ca ar fi cazul sa.i „amendam” pe acesti hoti, corupti, mincinosi, votand USR, este singura formatiune politica in care mai putem avea incredere! Observ ca toate partidele se tem de USR. Poate asta spune ceva

  • Meseria de politician este foarte riscanta cand politicienii se joaca cu declaratiile, cu deciziile policite care afecteaza populatia si mai ales cand fura ca’n codru si populatia plateste ulterior … da este riscanta pentru ca tot mai multi oameni ar dona nu una, ci doua, trei .. zece pietre, aruncate ca la oina ( sa fim traditionali ).
    p.s eu unu donez vreo 20 de pietre.

  • Ba scrieti in plm mai des articole pe blog.Am ras de-am murit la faza cu sceptrul prostiei tinut prin rotatie.Sunteti prea tari.

Postari recente

Vezi mai mult