Daniel Barbu insistă că e riscant să fii politician! Nu, bă, e riscant să fii prost!

Daniel Barbu insistă că e riscant să fii politician! Nu, bă, e riscant să fii prost!

În ALDE, sceptrul prostiei e purtat prin rotație. De cele mai multe ori, evident, se ține de el cu ambele mâini Călin Popescu Tăriceanu, odiosul șef al partidului, dar le mai vine rândul și altora din când în când. A avut momentele ei Cristiana Anghel – aia de-a făcut foamea pe banii lui Voiculescu și care e împotriva legii antifumat doar pentru că EA nu mai poate fuma când și unde vrea -, iar acum i-a venit rândul lui Daniel Barbu.

După ce a zis vinerea trecută că meseria de politician e mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan, el a revenit azi asupra declarației și spune că a fost prost înțeles, că el a făcut o metaforă și alte asemenea inepții. Dar, evident, nu s-a putut abține și a mai trântit o tâmpenie, care sună fix așa: ”Valul de violență verbală și de atitudine, de amenințări fizice care mi-au fost adresate confirmă faptul că e riscant să fii politician”, a spus căcatul de la ALDE.

O să încerc să-i explic prostului de la ALDE cât se poate de clar, fără metafore – că are tendința să se încurce când dă de ele. Bă, Barbule, valul ăla de violență verbală de care te plângi confirmă faptul că e riscant să fii prost! Că de asta te înjură lumea, pentru că ești prost, bă! Nu pentru că ești politician, ci pentru că ești uluitor de prost, bă!

P.S. Pentru cei care încă nu sunteți convinși de valoarea acestui partid, ALDE, mai precizez că în el se ascunde, din rațiuni de imunitate parlamentară, Varujan Vosganian. Știți, armeanul ăla de-a fost ministru al Economiei pe vremea când se dădeau tunuri de sute de milioane de euro și pentru care s-a cerut anchetare pentru un mizilic, subminarea economiei naționale. S-a cerut, dar nu s-a dat, că l-au dat colegii cu mir și l-au scăpat.

Postari recente

Vezi mai mult