De când mi-am luat maşină mi se întâmplă lucruri ciudate

De când mi-am luat maşină mi se întâmplă lucruri ciudate

De când mi-am luat maşina, un Civic roşu, numit şi OZN, mi se întâmplă lucruri ciudate. Nu o dată s-a întâmplat s-o las în parcare şi când m-am întors să găsesc un alt Civic parcat lângă ea. Şi sunt maşini pe care atât eu, cât şi soţia, cu care am căutat maşina aproape o lună pe Autovit.ro, le ştiam foarte bine, pentru că erau şi ele la vânzare. Uneori se întâmplă să şi stăm de vorbă cu proprietarii. “A, a ta e S Type, am văzut-o. Nu, o ştiu, câţi km are acum? 60.000? Când ai pus-o pe site avea 55.000. De unde ştiu? Cum să nu ştiu. Ştiu maşina”.

Iar în trafic ne salutăm cu celelalte Civic şi soţia zice: “Uite-o pe aia roşie, cu numere de Constanţa. Aia la 6900 de Euro, cu interiorul de Type R. O ştii?” Normal c-o ştiu. M-am uitat de zeci de ori la ea când căutam pe site. Şi ceilalţi şoferi de Civic, care şi le-au luat şi ei la mâna a doua tot de pe Autovit.ro, o ştiu pe a mea. Unii mă întreabă invidioşi, când ne întâlnim în parcare: “A, tu ai prins-o pe aia cu Xenon şi încălzire în scaune”. Exact. Şi Civicul meu e o vedetă.

A, şi nu mai spun când ne întâlnim într-o intersecţie şi încercăm să ne dăm prioritate unul altuia: “Nu, te rog, hai. Nu, tu primul, insist. Hai, e plăcerea mea”. Şi îi zic soţiei: “E Civicul ăla negru, cu numere de Neamţ, o fi venit la facultate” Şi cobor geamul: “Eşti ok, vrei să ajungi undeva? Te duc eu?” Orice pentru Civicul negru cu numere de Neamţ, pe care îl ştiu atât de bine tot de pe Autovit.ro, că m-am uitat şi la el.

Apoi îmi amintesc ceva şi mă iau după el, îl urmăresc vreo 2 străzi, îl prind la un semafor şi îi zic: „Auzi, vezi că ai un bandou puţin desfăcut în spate dreapta. Cum de unde ştiu? De pe site. Maşina ta e vedetă, nu ştiai?”

Comentarii 2 comentarii

  • Te saluta unu gri din cluj.

  • Sunteți super cu reclamele voastre de cacat. Chiar așa procedezi ? Vezi ca și eu am un Civic. Să nu ma hartuiesti ca te plesnesc.

Postari recente

Vezi mai mult