De unii nu merită să faci mişto, mai bine le urezi direct cancer

De unii nu merită să faci mişto, mai bine le urezi direct cancer

Am dat întâmplător de unii care au o pagină de Facebook de care chiar nu e cazul să facem mişto. Ar fi prea puţin, leprele care au făcut mizeria de mai jos merită cel puţin cancer.

Deci posesorii paginii îşi fac trafic pe seama unui copil care are cancer. Nu ţi se spune nimic despre copil, cum l-ai putea ajuta concret, de exemplu. Nu, ei teoretic au postat o aplicaţie funny şi atât. Cum ar veni, pentru leprele care ţin pagina aia de Facebook cancerul e un soi de „aplicaţie funny” pentru copii. Problema e că peste 500.000 de idioţi sunt fani ai acestei mizerii. Iar vreo 3.000 au dat Like şi Share la postarea asta abominabilă.
1 Like = cancer pentru lepra care a avut ideea să posteze aşa ceva
1 Share = boli incurabile pentru cei care au dat Like şi Share la mizerie
Dacă vreţi să le uraţi ce le dorim şi noi, linkul e ăsta: http://www.facebook.com/aplicatiifunny

Comentarii 13 comentarii

  • Un respect… Doi respecti? Nu merge. Dar „un scuipat, doi scuipati” se poate. O idee de aplicatie funny – aplicarea scuipatului pe fata imbecilului care foloseste o asemenea imagine pentru promovare.

  • Adevarata problema e ca voi sunteti si mai prosti decat cei care a-u facut pagina. Nu sunteti capabili din punct de vedere mental s-a intelege-ti o gluma.
    Acel post face referire la restul posturilor de genu de pe facebook (aka 1 like = 1$ sau ceva de genu ). Pentru ca si in cazurile alea, bolnavii din poze tot un ‘zambet’ primesc. S-a nu crede-ti ca doneaza cineva bani doar pentru simplul fapt ca dati voi like-uri 🙂 Daca cineva are bani de donat, poate sa i-i doneze si fara sa puna o poza pe facebook la care sa dea lumea like, stati linistiti !

    • Sa-ti bagi pula in ma-ta cum ti-ai bagat si in limba romana. Cum dracu’ nu uiti sa mananci, ma, baiatule? …

    • invata in pul@ calului sa scrii inainte sa te dai retardat pe net

    • Stimabile, stii ce-i gramatica limbii romane?
      E clar ca ai cam chiulit de la scoala de prin clasa a doua… sau nu?

    • Asa ceva mai rar… am vazut multi analfabeti, din pacate, dar asta se pare ca e tatal lor.

  • de aia n am eu facebook!!!

Postari recente

Vezi mai mult