Dezbinare totală în redacţia TNR: cine o are mai mică?

Colegul nostru Eftimie a dat de curând un interviu. Întotdeauna e o bucurie pentru noi să ne mai găsim, din când în când, şi la capătul celălalt al presei. Interviul cu pricina avea alături şi o poză cu noi.

Problema cea mare s-a ivit atunci când un hipster nărăvaş a apărut din neant şi a comentat următoarele:

Penultimul rând al diatribei a căzut ca un tunet. Din acea clipă, pacea şi armonia redacţiei TNR s-au năruit. Fiecare dintre noi susţine că EL e acel om urât, prost şi cu p*la mică din poza respectivă.

Dimensiunea organului e de departe cea mai dezbătută (după incidente similare, am convenit la un moment dat că toţi suntem la fel de urâţi şi proşti).

Sincer, nu ştim dacă o să mai ieşim vreodată din cercul ăsta vicios. De fiecare dată când facem un concurs de p*li mici, cineva trişează. Pe Eftimie l-am prins cu gheaţă în buzunar, pe Călin îl bănuim că şi-o pileşte. Ovi se foloseşte de super-puterile lui de grafician ca să măsluiască ruleta. Până şi Vasile a recunoscut că se uită uneori pe ascuns la poze cu Andreea Pora, poate-poate mai scade un milimetru şi îi surclasează pe băieţi.

Vom ieşi oare vreodată din impasul ăsta?

Comentarii 2 comentarii

  • Salut baieti,
    cum gac sa va trimit si eu vreo scriere?
    Pe aia cu p*lile mici lasati-o in plata ei. Retarzii apar pe seceta asta de zici ca a plaouat intr-una.
    Salut.

  • Frate suntetzi de belea , Respect pt toata munca si efortul depus, am si eu un comentariu , daca ar durea prostia ar umbla ashtia pe strada toti bandajati la cap !!!

Postari recente

Vezi mai mult