Evenimentul Zilei urăşte ungurii! Avem dovada!

Evenimentul Zilei urăşte ungurii! Avem dovada!

Caz clar de xenofobie de cea mai joasă speţă la Evenimentul Zilei. Autointitulat „cel mai bun portal de ştiri”, site-ul evz.ro pune în cârca elevilor maghiari nişte perle pe care ei nu le-au făcut. E clar că vor să-i facă pe unguri să pară proşti! Mai mult ca sigur că spânzură păpuşi cu Lajos Kossuth în redacţie.

Într-un articol publicat azi prezintă o serie de perle ale elevilor maghiari care au dat bacul la limba maternă. Iată ce spune prestigiosul cotidian: „Câteva exemple culese de profesorii corectori la proba obligatorie pentru elevii de naționalitate maghiară” după care preiau câteva paragrafe din textul nostru de marţi.

Acum, dezvăluiri din redacţie: la aflarea acestei veşti cineva a strigat „Anyu, mi idióták azok”, cel mai probabil Eftimie, singurul care bălmăjeşte ceva maghiară, la nivel de sub-începător. Asta nu-l califică, nici pe el, nici pe ceilalţi mahmuri, să lucreze part-time ca profesori corectori.
Da, e vorba de un text de-al nostru.

Comentarii 6 comentarii

  • Da, e vorba de un proces. Da?

  • Au rezolvat-o, au scos fragmentul ala. Idioti. probabil ca autorii perlelor „pe bune” sunt jurnalistii EVZ de maine…

  • AStia chiar au preluat de la voi? Ca vad pe Google ca exista textul, dar cand itnri pe link apar alte perle. Probabil le-au sters:)).

    • Au sters, da. De-aia avem şi printscreen-ul.

  • cred ca ei tot lasa comentariile cu „e adevarat?!” „e pe bune stirea?”…

  • Si asta spune tot despre perlele de la bac ce apar in ziare; toti cititorii pun botu’ si apoi se vaita : „vai ce prosti E tinerii din ziua de azi”.

Postari recente

Vezi mai mult