Felicitări, Dumnezeu! Electric Castle, primul eveniment promovat de celebra divinitate

Felicitări, Dumnezeu! Electric Castle, primul eveniment promovat de celebra divinitate

Electric Castle e un festival la care se înghesuie hipsterii, ceea ce-l face și nițel obscur. Anul ăsta, însă, festivalul ăsta de la Bonțida (sau ”Bonțâda”, ca să fiu riguros și în ton cu minunata pronunție a urmașilor de iobagi care prestau munci fizice pentru grofii din zona Clujului) s-a bucurat de o intensă mediatizare pe Facebook încă din prima zi.

Iar motivul pentru care s-a întâmplat asta e cât se poate de simplu: a plouat! Și cum ploaia e al doilea cel mai important eveniment meteorologic pentru deținătorul de cont Facebook, după ninsoare, asta s-a tradus într-o grămadă de postări legate de eveniment. Lucian Mindruta este singurul posesor de cont Facebook care n-a scris nimic despre Electric Castle, dar asta a făcut-o la modul ironic, pentru că e hipster (nu degeaba se dă cu bicicleta în văzul Facebook-ului).

Și acum, să trec la concluzie. Cine e responsabil cu ploaia? Dumnezeu. Și ce a făcut ploaia trântită de Dumnezeu în Bonțida? A promovat evenimentul. Și cum se numesc ăia care promovează evenimente? Habar n-am, dar o fac pe bani, asta se știe sigur. Deci Dumnezeu a dat cu ploaie nu pentru agricultură sau ca să-i iasă prognoza lui Romica Jurcă, ci ca să scrie poporul pe Facebook despre Electric Castle. Adică a cam luat bani pentru asta. Un sincer ”Felicitări, coaie!” din partea mea pentru celebra divinitate.
P.S. Tot ce scrie mai sus e logică impregnată de divinitate, deci adevăr absolut! Să nu aud comentarii!

Postari recente

Vezi mai mult