Ionuţ s-a dus în Germania să aducă o maşină pentru redacţie și a găsit noul Jaguar E-PACE

Ionuţ s-a dus în Germania să aducă o maşină pentru redacţie și a găsit noul Jaguar E-PACE

Situaţia transportului la TNR era sub orice critică, așa că Ionuț a primit misiunea să caute o mașină pentru redacție.
Evident, când vrei să cumperi o maşină pentru redacţia TNR, nu te duci în târg la Vitan. Te duci la Frankfurt. La Salonul Auto Frankfurt. Numai că acolo sunt atât de multe maşini, că te pierzi.Trebuie să te concentrezi pe criterii foarte clare. Dar, de fapt, ce își doreau băieţii TNR de la o maşină?


Călin, care vine la birou cu trotineta, risca zilnic să-și piardă cușma în încăierări cu alţi trotinişti pe traseul lui spre birou. Călin și-a dorit o mașină cu multe airbaguri, ca să nu pățească ceva cușma în cazul unui impact. Mașina trebuia să fie un SUV, ca să intimideze trotiniștii dușmani. Deci noul Jaguar E-PACE se potrivește.

Ionuţ, care de la alergare a devenit un hipster sexy, s-a săturat să fie ciupit de contabile şi haşeriste în metrou. El își dorea o mașină pentru autoapărare. Fiind şoferul redacţiei, îşi dorea o maşină puternică. Extrem de puternică, aşa că probabil ar alege un Jaguar E-PACE în versiunea 4×4, cu cel mai puternic motor pe benzină şi cutie automată.

Vasile s-a săturat să care şaorma în pungă şi vrea o maşină cu un portbagaj încăpător și automat, cu buton. Maşina trebuia să fie totuşi nu foarte mare, să se strecoare bine prin trafic şi să poată fi parcată bine în faţa oricărei şaormării. SUV-ul compact E-PACE e ideal. Maşina trebuia să aibă un nume impresionant, gen Panteră sau Tigru. Sau orice altă felină, mai puţin caracalul. Deci Jaguar s-a potrivit perfect. Fiind un mare pacifist, Vasile va fi încântat de E-PACE ;).

Venerabilul Ovi ar dori un automobil confortabil, dar cu o estetică aparte, conformă cu standardele lui de pictor. Tradiția Jaguar i se potrivește. Mașina trebuie să fie elegantă, de aceea el va alege culoarea pentru E-PACE -ul redacției.

În privinţa lui Eftimie, care e singurul autor de SF din redacţie, maşina TNR trebuie să fie extrem de nouă, să aibă un interior ca de navă spaţială şi geamul din spate să coboare suficient ca să poată să scoată capul şi să strige: “Săracilor!” spre trecători. E-PACE se potrivește, din nou.

Jaguar încă nu a produs un self driving car, cum ar vrea Eftimie, adică o mașină în care să te sui băut, sau să poţi să citeşti cărți SF în timp ce mergi pe autostradă. Dar asta e doar o chestiune de timp. La fel ca lansarea noului E-PACE, care soseşte în România prin ianuarie. Până atunci, am primit un Jaguar XE de curtoazie, să ne obişnuim cu luxul şi tradiţia Jaguar.

Postari recente

Vezi mai mult