Ionuţ s-a dus în Germania să aducă o maşină pentru redacţie și a găsit noul Jaguar E-PACE

Ionuţ s-a dus în Germania să aducă o maşină pentru redacţie și a găsit noul Jaguar E-PACE

Situaţia transportului la TNR era sub orice critică, așa că Ionuț a primit misiunea să caute o mașină pentru redacție.
Evident, când vrei să cumperi o maşină pentru redacţia TNR, nu te duci în târg la Vitan. Te duci la Frankfurt. La Salonul Auto Frankfurt. Numai că acolo sunt atât de multe maşini, că te pierzi.



Trebuie să te concentrezi pe criterii foarte clare. Dar, de fapt, ce își doreau băieţii TNR de la o maşină?


Călin, care vine la birou cu trotineta, risca zilnic să-și piardă cușma în încăierări cu alţi trotinişti pe traseul lui spre birou. Călin și-a dorit o mașină cu multe airbaguri, ca să nu pățească ceva cușma în cazul unui impact. Mașina trebuia să fie un SUV, ca să intimideze trotiniștii dușmani. Deci noul Jaguar E-PACE se potrivește.

Ionuţ, care de la alergare a devenit un hipster sexy, s-a săturat să fie ciupit de contabile şi haşeriste în metrou. El își dorea o mașină pentru autoapărare. Fiind şoferul redacţiei, îşi dorea o maşină puternică. Extrem de puternică, aşa că probabil ar alege un Jaguar E-PACE în versiunea 4×4, cu cel mai puternic motor pe benzină şi cutie automată.

Vasile s-a săturat să care şaorma în pungă şi vrea o maşină cu un portbagaj încăpător și automat, cu buton. Maşina trebuia să fie totuşi nu foarte mare, să se strecoare bine prin trafic şi să poată fi parcată bine în faţa oricărei şaormării. SUV-ul compact E-PACE e ideal. Maşina trebuia să aibă un nume impresionant, gen Panteră sau Tigru. Sau orice altă felină, mai puţin caracalul. Deci Jaguar s-a potrivit perfect. Fiind un mare pacifist, Vasile va fi încântat de E-PACE ;).

Venerabilul Ovi ar dori un automobil confortabil, dar cu o estetică aparte, conformă cu standardele lui de pictor. Tradiția Jaguar i se potrivește. Mașina trebuie să fie elegantă, de aceea el va alege culoarea pentru E-PACE -ul redacției.

În privinţa lui Eftimie, care e singurul autor de SF din redacţie, maşina TNR trebuie să fie extrem de nouă, să aibă un interior ca de navă spaţială şi geamul din spate să coboare suficient ca să poată să scoată capul şi să strige: “Săracilor!” spre trecători. E-PACE se potrivește, din nou.

Jaguar încă nu a produs un self driving car, cum ar vrea Eftimie, adică o mașină în care să te sui băut, sau să poţi să citeşti cărți SF în timp ce mergi pe autostradă. Dar asta e doar o chestiune de timp. La fel ca lansarea noului E-PACE, care soseşte în România prin ianuarie. Până atunci, am primit un Jaguar XE de curtoazie, să ne obişnuim cu luxul şi tradiţia Jaguar.





Comentarii 3 comentarii

  • Jaguaru’ e belea!

  • Bă, e primul comentariu pe care îl las aici. In primul rând sunteți buni tare, ma întreb oare astia 1.5 milioane care va citesc zilnic nu merg la vot ? Ca nu prea simte. Presupun ca 1500000 venind de peste tot, nu doar din țara. In orice caz, cred ca fiecare are ceva la care se amuza cel mai tare, din care material aveți pentru toată lumea. Sunteți un fel de family Guy writjng staff:). Cinci lamantini care stau și împing idei cu nasul într-un acvariu:)) in fine, am uitat de ce scriu asta… am un prieten, un francez cu care na înțeleg bine, cu toate ca e cam ciudat băiatul, arată periculos rău dar de fapt e foarte inofensiv, are vreo 40 de ani și se îmbracă ca un golan de 18, tuns chel cu ceva ce pare … am uitat la ce ma gândeam. Ideea e, de ce oamenii ăștia se împrietenesc cu mine cel mai ușor? Am un magnet oare la oameni ciudați ? Celălat amic e un englez de 24 de ani, sa însurat de la vreo 20 are deja 2 copii, dat afara din casa de nevasta de vreo 4-5 ori, bătăi cu socrul, in general o persoana inteligenta, dar ciudata, gen 300km/h pe fireblade. Și cu el tot m am împrietenit rău, dar cu oameni care relativ par normali nu se întâmpla așa ceva …. ciudat. Adică sunt genul de oameni care au luat/iau droguri sau sunt extrem de deschiși la minte cam PTR orice tâmpenie. Oameni ok in general. Dar de ce discrepanta asta mare intre tipurile de oameni. Chiar astăzi vb cu o fata și de obicei dau din mâini când vorbesc. Si in timp ce ii explicam ceva, se pierde cu firea și incepe sa se uite magnetizata la ceasul meu. Tulburat, ma uit și eu sa văd poate o îndemn sa îmi spună ce e. Văzând ca nu se hotărăște, ii arat și ii spun ca e 20:45. In fine, si francezul pute rău, nu cred ca e nespălat, cred ca are ceva pe piele. Și mai știe și multe chestii, gen freaky de multe, ținând cont se faptul ca are un nokia 3310 și nici un televizor. Gata băieți va las, bai tineti-o tot așa, sunteți tari și aștept sa scoateți poante și despre IT-isti 😀
    Pazuzu

  • Pacat ça umorul românesc care este extraordinar, este presarat de vulgaritati care nu fac
    decât o impresie detestabila pentru cei care le citesc nu numai din România, ci si din
    afara granitelor României. Nu stiu pe ciné vor sa imite, dar dépasesc limita. Dealtfel se
    vorbeste în tari straine, despre vulgaritatea româneasca. Pacat !

Postari recente

Vezi mai mult