Mă fut în vacanțele tale, Iohannis!

Mă fut în vacanțele tale, Iohannis!

Sunt uluit! Klaus Iohannis a rostit cuvintele astea: ”În ultimii doi ani nu am mai avut vacanțe deloc fiindcă am stat să păzesc România de PSD-iști”. Serios, asta e problema lui, că n-a putut pleca în vacanțe? Ca om care am stat (ca tâmpitul, se pare) în stradă de zeci de ori în ultimii ani, mă iau toți dracii când aud declarația asta.

Plm, Iohannis, știi când am ieșit eu în stradă să protestez prima dată împotriva guvernului lui Dragnea? La 10 minute după ce am aflat că s-a dat ordonanța 13! Eram deja îmbrăcat și ieșeam pe ușă. Pe 31 ianuarie 2017.

Hai să-ți zic și contextul: soția mea ieșise din spital de câteva zile, că tocmai îl născuse pe al doilea meu copil. Avea mai puțin de 2 săptămâni de viață când s-a dat ordonanța aia nenorocită. Și am fugit spre Piața Victoriei fără să știu de ce mă duc acolo. Am ieșit ca să fac ceva, ca să nu rămân fără de reacție la mizeria făcută de pesediști. Și apoi am mai ieșit în stradă, toată iarna și toți anii următori, de zeci de ori. Am plecat fără să stau pe gânduri, deși aveam un copil abia născut, care din fericire dormea la ora aia și-mi permitea să plec fără să dau explicații soției (ea a aflat abia a doua zi că eu am fost la protest). Și vii tu, acuma, să te dai mare că n-ai avut vacanțe în ultimii doi ani. Tu, care ești președintele țării și ăsta e jobul tău, să veghezi că nu fac mizerii ăia de la guvernare, în timp ce eu sunt un simplu cetățean. Să mă fut în vacanțele tale! Cerșești empatie pentru că n-ai avut vacanțe, când eu și zeci de mii de alți români ca mine ne-am futut serile și nervii în stradă ca să protestăm împotriva pesediștilor ălora cu care cumva vrei să lași impresia că doar tu te-ai luptat. Da, te-ai luptat cu ei până ai decis să le mai dai o șansă la guvernare nu o dată, ci de trei ori. ”Trei, în pula mea!”, vorba maestrului Despot. Trei premieri de la PSD ai acceptat în mandatul tău.

Dar, cu toate astea, o să te votez în turul doi. Nu am ratat niciun vot (ok, recunosc, n-am fost la ăla al coaliției medievale, dar ăla nu se pune), n-o să-l ratez nici pe cel de pe 24 noiembrie. Și normal că n-o să votez cu Dăncilă, o să te votez pe tine. Dar, încă o dată, să mă fut în vacanțele tale, Iohannis!

Comentarii 19 comentarii

  • Calmeaza-te, ia un extraveral. Cate vreme PSD avea majoritatea in parlament nu avea ce sa faca: trebuia sa le dea si 100 de sanse.
    Eu am fost si in piata la proteste dar si la vot in 2016. Tu ai fost?

    • Doar ce ti-a zis ca nu a ratat decat votul coalitiei medievale.
      Si retorica asta cu „nu avea ce sa faca cat timp PSD era la guvernare” e o prostie mai mare decat toti consultantii aia ai PNL-ului care au si inventat-o

    • Da, am votat în 2016. Am fost și observator într-o secție la alegerile alea. Și nu, Iohannis nu trebuia să le tot ofere șanse. Era o opțiune, nu o obligație. Conform legii, avea dreptul să mă propună chiar și pe mine premier, ceea ce n-a făcut. Păcat.

    • Daca prin „sansa” te gandesti la desemnarea unui prim-ministru din partea PSD, inseamna ca nu stii ce inseamna majoritate parlamentara si ca presedintele este OBLIGAT DE CONSTITUTIE, conform art.103, alineatul 1:
      „Preşedintele României desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru, în urma consultării partidului care are majoritatea absolută în Parlament ori, dacă nu există o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament.”

    • Asta înseamnă că președintele are , nu dreptul ci obligația să respingă un candidat necorespunzător .
      Asta înseamnă să negocieze cu respectivul partid până nominalizează un premier cel puțin acceptabil.

    • Serios!? Vezi ca in Constitutie scrie cine este cel care poate numii premierul! Si daca punea o matură premier, tot era mai bine!
      Nu o votau!? Perfect! Alegeri anticipate! Si la ce iubit era atunci PSD, am mari îndoieli ca mai intra in Parlament!

  • Daca te futi pe vacantale lui, ai sansa sa ajungi la nasterea celui de-al treilea copil :))

  • FUTAL DOAMNE

  • Si acuma votezi cu dancila?

    • Intrebarea ta arata exact cam cat ai citit din articol …. „Ai di plm!!!!”

    • Titlul doar, si dupa a tras el concluziile

  • pfoay ba da mare pruasta mai ej ba. cum plm nu ai priceput ca nu avea alte optiuni decat sa accepte pm de la psd pen’ca aia aveau majoritate? si punand-o pe pruasta romaniei ca pm practic i-o sabotat cu materialu lor.

    • Știi că psd și alde au candidat separat, nu? Deci nu a avut psd singur peste 50%. Deci putea să-o nominalizeze pe Macovei, sau pe Kovesi, sau pe bunica (sau orice altă persoană care n-ar fi trecut de votul parlamentului). Și a doua oară îl propunea pe Ludovic Orban, moment în care psd și alde ar fi avut de ales între a-l vota sau a organiza din nou alegeri. Îți dai seama că la psd și alde au fost oameni care au dat șpagă ca să apară pe liste, deci ar fi avut de ales între a pierde zeci de mii de euro fiecare sau a-l accepta pe Orban.
      Cum controlezi ca partid ca nici măcar 30-50 din 300 să nu trădeze, că atât avea nevoie Orban atunci, nu mai mult, numai cât să se adune la voturile pnl, pmp, usr, exact cum le-a adunat acum 10 zile. Ei, ce zici, ce avea de pierdut dacă încerca acum 2 ani ce au încercat acum?

    • Alina daca tu ejti aia din bancurile cu Alinutza atunci te iertam pen’ca ejti funny si nu ejti for real. Daca ejti duar tu insutzi atuncea tre sa fie ceva denumire prin cartile de medicina pt ce ai tu. Sau ar mai fi varianta sa ne dai si noo ce fumezi tu.

Postari recente

Vezi mai mult