Mă fut în vacanțele tale, Iohannis!

Mă fut în vacanțele tale, Iohannis!

Sunt uluit! Klaus Iohannis a rostit cuvintele astea: ”În ultimii doi ani nu am mai avut vacanțe deloc fiindcă am stat să păzesc România de PSD-iști”. Serios, asta e problema lui, că n-a putut pleca în vacanțe? Ca om care am stat (ca tâmpitul, se pare) în stradă de zeci de ori în ultimii ani, mă iau toți dracii când aud declarația asta.

Plm, Iohannis, știi când am ieșit eu în stradă să protestez prima dată împotriva guvernului lui Dragnea? La 10 minute după ce am aflat că s-a dat ordonanța 13! Eram deja îmbrăcat și ieșeam pe ușă. Pe 31 ianuarie 2017.

Hai să-ți zic și contextul: soția mea ieșise din spital de câteva zile, că tocmai îl născuse pe al doilea meu copil. Avea mai puțin de 2 săptămâni de viață când s-a dat ordonanța aia nenorocită. Și am fugit spre Piața Victoriei fără să știu de ce mă duc acolo. Am ieșit ca să fac ceva, ca să nu rămân fără de reacție la mizeria făcută de pesediști. Și apoi am mai ieșit în stradă, toată iarna și toți anii următori, de zeci de ori. Am plecat fără să stau pe gânduri, deși aveam un copil abia născut, care din fericire dormea la ora aia și-mi permitea să plec fără să dau explicații soției (ea a aflat abia a doua zi că eu am fost la protest). Și vii tu, acuma, să te dai mare că n-ai avut vacanțe în ultimii doi ani. Tu, care ești președintele țării și ăsta e jobul tău, să veghezi că nu fac mizerii ăia de la guvernare, în timp ce eu sunt un simplu cetățean. Să mă fut în vacanțele tale! Cerșești empatie pentru că n-ai avut vacanțe, când eu și zeci de mii de alți români ca mine ne-am futut serile și nervii în stradă ca să protestăm împotriva pesediștilor ălora cu care cumva vrei să lași impresia că doar tu te-ai luptat. Da, te-ai luptat cu ei până ai decis să le mai dai o șansă la guvernare nu o dată, ci de trei ori. ”Trei, în pula mea!”, vorba maestrului Despot. Trei premieri de la PSD ai acceptat în mandatul tău.

Dar, cu toate astea, o să te votez în turul doi. Nu am ratat niciun vot (ok, recunosc, n-am fost la ăla al coaliției medievale, dar ăla nu se pune), n-o să-l ratez nici pe cel de pe 24 noiembrie. Și normal că n-o să votez cu Dăncilă, o să te votez pe tine. Dar, încă o dată, să mă fut în vacanțele tale, Iohannis!

Postari recente

Vezi mai mult