N-o să-ți vină SĂ CREZI cât de IDIOȚI sunt SCLAVII din trustul PRO!

Zicea la un moment dat André Glucksmann că ”prostia nu trebuie subestimată” (posibil s-o fi zis și alții înaintea lui). Profităm de ocazie și îi dăm dreptate. Cu dovezi, evident.

Azi am postat pe TNR articolul Noul Cod Penal îi pedepseşte pe cei care cerşesc click-uri prin titluri imbecile, gen VEZI AICI, în care le uram ce merită celor care care dau titluri idioate pe site-urile care vor trafic și atât. Le știți, alea cu VEZI AICI și N-O SĂ GHICEȘTI NICIODATĂ.

Ce-a urmat ne-a făcut să reevaluăm definiția prostiei. Au intrat pe articol zeci de sclavi ai trustului PRO (adică trustul ăla care deține sport.ro, prosport.ro, gandul.info, plus alte zeci de site-uri mai puțin relevante) ca să dea apreciere negativă la absolut toate comentariile articolului. Problema e că se văd clasele de IP-uri de unde au venit și e foarte simplu să afli cui îi aparțin.

Încă ne chinuim să înțelegem ce i-a mânat în luptă. Credeau cumva că, dacă toți care fac mișto în comentarii de astfel de titluri primesc aprecieri negative noi o să tragem concluzia că titlurile lor sunt mișto? Chiar sunt atât de naivi încât să creadă că pot legitima genul ăla de titluri idioate? Ideea e că am căzut de acord că le-am subestimat prostia.

Dar, dincolo de asta, am înțeles și că îi deranjează faptul că taxăm site-urile care dau titluri din alea care te încurajează să le urezi cancer autorilor. Așa că o s-o facem în continuare, chiar mai insistent ca până acum. Am zis!

Comentarii 19 comentarii

  • chiar vazusem articolul si vostru si ma miram ce-i in neregula de apare poveste despre el pe blog. 🙂

  • Respect TNR!
    Va citesc de un an plus ceva, iar la mine in carte sunteti in topul umorului din media. Fara mila baieti!

  • påi dacå unii sånt pupincuristi e si normal så nu le placå comentariile altora,gest ce explicå egoismul lor

  • Prefer PRO peste orice in Ro….dar aici va dau dreptate….imi placeau stirileprotv.ro pana a inceput sa ma irite formularile respective
    NU O SA CREZI…INTAMPLAREA CARE TE VA SOCA….intri in articol si e o intamplare banala

  • Genial 🙂 Eu, personal, am renunţat din cauza titlurilor cretine să mai citesc gândul dau evz. Tot aşa, băieţi!

Postari recente

Vezi mai mult