Prima vizită de lucru a unei Cooperative Agricole de Producţie în redacţia TNR

Prima vizită de lucru a unei Cooperative Agricole de Producţie în redacţia TNR

Azi a venit la redacţie Florin Cojocariu, de la CAP Gurbăneşti. Ne promisese nişte roşii speciale, heirloom. Ca să fie de-o salată, ne-a adus şi nişte brânzică fabricată chiar în Jina, dar şi o mostră de ulei de măsline produsă de o familie din Grecia pentru un cerc restrâns de prieteni.

Sigur, noi am primit roşiile pe gratis, pentru că suntem nişte rock stars, dar voi trebuie să daţi bani pe ele şi să vă faceţi abonament. Detalii pe site. Ca idee, nici măcar nu e aşa scump şi, în plus, nici nu faceţi cancer de la ele. Este?

Ei, şi dacă vă băgaţi la nişte roşii adevărate, poate vă interesează şi ceva la fel de bun pe lângă ele, adică nişte mâncăruri pe care nu le mai găseşti altundeva, de pe RareFoods.
A, şi încă ceva. Când mai ziceţi că vă place de noi, că suntem tari, bla bla, aşa se demonstrează. Sau, cum ar zice colegul Ionuţ: „Dai un like material, iei un advertorial”.

Comentarii 3 comentarii

  • Maaami, de ce sunt rosiile alea galbene?
    -Pentru ca sunt verzi, puiule!

  • Las-o in p* mea, 15 lei pe kilogram in mijlocul verii, la piata sunt mult mai ieftine si mai gasesti si „bio”, cultivate de tarani. Ai dracu de hoti !

  • Pai si P-ul unde e, domnilor?

Postari recente

Vezi mai mult