Redacţia TNR s-a mutat o zi în clădirea myhive S-Park

Redacţia TNR s-a mutat o zi în clădirea myhive S-Park

Cei de la IMMOFINANZ ne-au invitat să muncim o zi în clădirea lor, care se pretinde foarte prietenoasă. Deci, cum e în myhive S-Park?
În primul rând, este wireless gratuit, neparolat, în toată clădirea. Totuși, Eftimie zice că ar trebui să investească în niște routere mai performante, că ne tot dădea afară din rețea pe câte unul. De fapt, îl dădea afară doar pe el, că e cârcotaș.

Tot la tehnologie, clădirea are un VW Electric și o stație de încărcare, unde poți să faci și plinul la mașina ta electrică (dacă ai), sau resuscitare, la nevoie. Ne-au zis să luăm mașina să ne plimbăm cu ea, că e gratis. Nu ne-am plimbat, poate cineva din clădire chiar avea nevoie de ea şi oricum, bere se găsea la chioşcul de la demisol.

Eu chiar mi-aș dori să ne mutăm în clădirea asta, că aș putea să vin cu bicicleta, s-o las jos în garaj în seiful de biciclete, o cameră mare încuiată, apoi aș face un duș, pentru că da, sunt dușuri și vestiare, deci aș putea chiar și să alerg prin Herăstrău și apoi să vin să mă schimb.

Un alt avantaj la myhive S-Park e că în fața clădirii nu ești acostat de diverși care îți cer fie o țigară, fie să salvezi ceva de pe planetă.

Ne ducem în lobby, unde ne așezăm la o masă cu prize și începem să ”muncim”. Eftimie și Călin găsesc cele 6 beri disponibile în clădire. Cineva trebuia să anunțe chiriașii că vine TNR-ul și să aducă un tir cu beri. Mai ales că în clădire e și Heineken.

Se aude muzică de lift, Whitesnake, Bon Jovi. Conceptul ”Muzică de lift, acum și în lobby”. Vasile zice că e ca un sanatoriu de nevroze ușoare. Dar poți să ieși din clădire și să te plimbi, sunt multe spații deschise unde poți să stai să fumezi o țigară, te simți ca la Predeal, e un soi de ambulatoriu.

La demisol e un fel de mini-mall, cu farmacie, florărie, un magazin numit 1 Minute cu sandvișuri, covrigi, și roasted peanuts calde. Mai este și o patiserie Paul și o cantină imensă, Best Chef, unde mâncarea e decentă.

Ce e importat e că au un Fru-Fru mare, bine aprovizionat, cu smoothieuri, cu iaurt cu goji, exact ce am eu nevoie și au și un Fru-Fru Cafe!

Trec corporatiști pe lângă noi, observă că suntem de la Times New Roman. Pentru că suntem în clădirea dominată de ING, ne așteptăm să vină și robotul Maria, să râdă de noi, că știe ce sold avem la conturi.

Remarcăm corect că în clădirea myhive S-Park sunt femei muuuuult mai mișto decât în clădirea noastră. La cu totul alt nivel, practic. Se mișcă mai natural, se îmbracă mai bine, arată mai bine, unele zâmbesc. Par prietenoase, naturale și reale. Exact ca plantele din clădire.

Și da, clădirea chiar e prietenoasă! Ai senzația că ești în libertate. Am văzut mulți corporatiști care au ieșit și s-au întors în clădire de bunăvoie, nu aduși de bodyguarzi ca în alte clădiri.


A, și dacă nu sunteți deja convinși că merită să lucrați în myhive S-Park, să știți încă o chestie: nu doar că femeile din myhive S-Park arată super, dar bărbații sunt extrem de urâți și nu e ca și cum noi am fi ridicat foarte mult nivelul!

Comentarii 0 comentarii

Postari recente

Vezi mai mult