Suntem în noua grilă PrimaTV, cu Ştirile Times New Roman. Detalii incendiare de la lansare

Suntem în noua grilă PrimaTV, cu Ştirile Times New Roman. Detalii incendiare de la lansare

Grila de primăvară a PrimaTV aduce surprize nebănuite. Printre vedetele postului se vor număra cunoscutul actor Halit Ergenç, jurnalistul GSP Cătălin Tolontan, celebrul preşedinte Traian Băsescu, cantautorul Gheorghe Gheorghiu şi juratul Cheloo, cunoscut pentru emisiunea X-Factor de la Antena 1.

Imaginile surprinzătoare au fost surprinse de fotograful oficial al evenimentului.

Am fost şi noi la acest eveniment şi putem dezvălui o grămadă de chestii mişto pe care sigur nu o să le citiţi în ziarele mondene.
– Restaurantul era atât de luxos încât avea felii de portocale în pisoar. Din respect pentru noi şi părinţii noştri care au stat la coadă pentru portocale, ne-am pişat pe lângă pisoar.


– Episod înduioşător: Ionuţ se duce la Andreea Grămoşteanu, îi face o declaraţie de dragoste şi o lasă paf. Andreea s-a uitat peste umăr toată seara, convinsă că Ionuţ e un stalker care abia aşteaptă s-o prindă singură şi să-i lingă poşeta lasciv.
– Într-o criză de isterie, Eftimie a pretins că e instructor de tango şi a sedus mai mulţi travestiţi, crezând că sunt femei.
– La baie, un domn pe care îl cunoaştem vag de la televizor, cu panseluta în mână, ne explică pe larg cum s-a furat un alambic de la o şcoală din Vâlcea. După un sfert de oră e tot acolo, se încheie la pantaloni.
– Bendeac urcă pe scenă, pretinde că e Eftimie de la TNR. Imediat îl sună un avocat de la Antena, să-i spună că luna asta nu mai primeşte salariul.
– Pe scenă se pregăteşte să urce o trupă. Solista îşi trage chiloţii adânc de tot pe sub pantalonii scurţi.
– Călin a venit cutremurat de la budă: “Dacă în urmă cu 10 ani mi-ar fi spus cineva că mă voi pişa în aceeaşi încăpere cu Grig Chiroiu i-aş fi spus că-i nebun!”
– Ionuţ îi spune stand-up-istului Micutzu că îi pare bine că poate acum să-l cunoască ca gras, nu ca umorist. Micutzu pare nefericit la auzul acestei afirmaţii.
– Gogoaşă de la Trăsniţi vine şi ne explică: „Băieţi. Prima emisiune trebuie să fie… trăsnet, mă-nţelegi? Să rupă”. Apoi îi sărută mâna lui Vasile. La un moment dat e văzut ciupind chelneri de fund.
– Bendeac a plecat cu X5-ul, unii dintre noi cu metroul. Asta e, nu toţi suntem atât de bine plătiţi în umor cât să ne permitem metrou.
Ştirile Times New Roman vor fi sâmbăta şi duminica, de la 19:30, la PrimaTV. Din martie. Probabil 15 martie.

Comentarii 5 comentarii

  • Astept sa va vaz pe sticla.Bon chance,mon amis!

  • Ba suntenti dusi rau!Dar la o conferinta de vanzari la care am participat, nu stiu ce manager de top de la Mega Image (o tipa blonda care chiar era o profesionista)ne-a prezentat un filmulet in care a aratat fetele voastre surprinse in momentul in care v-ati trezit cu un magazin Mega Image in locul sediului vostru.Acolo ati aparut ca niste mielusei cuminti, fara nici o replica,mai ales cand paznicul de la intrare va cerea sa lasati bagajele.Dar sa stiti ca totusi va admir pentru umorul de care dati dovada!Mult succes in continuare!

  • Articolul a inceput bestial de amuzant :))

  • […] incendiare de la evenimentul de lansare găsiți pe blogul lor (mai sus aveți informații despre […]

  • […] Cei de la Times New Roman vor avea și o emisiune pe Prima TV. […]

Postari recente

Vezi mai mult