TNR a câştigat Cupa Presei la baschet 3 la 3 – informaţii inedite din culise

În week-end-ul recent încheiat, redactorii TNR au făcut mişcare la Cupa Presei de la Wizz Air Sport Arena Streetball. În sensul că s-au deplasat până acolo, iar odată ajunşi, au făcut mai multe sprinturi spre standul unde se vindea bere rece.

Asta pentru că absolut toţi redactorii TNR au prins locuri de titulari unde îşi doreau cel mai mult: în tribune, pentru că doar acolo se putea bea bere rece (am aflat cu stupoare că pe teren nu e voie). Aşa că, în numele nostru, au transpirat mogulul, samsarul de la publicitate şi doi fani înfocaţi TNR.

Şi a venit primul meci. NU O SĂ GHICIŢI NICIODATĂ CU CINE AM JUCAT! Aşa că va zicem noi: cu gandul.info. Redactorii de acolo NICI NU AU BĂNUIT cu cine au de-a face. Aşa că i-am bătut lejer, 5-3. A urmat o relaxare în meciul doi, împotriva celor de la Active EFEM, pierdut cu 6-8. Totuşi, ne-am calificat în semifinală, pentru că cei de la gandul.info au fost EXTRAORDINAR DE SLABI şi au pierdut ambele meciuri, astfel că am terminat pe locul 2 în grupă.
A urmat semifinala, cu o echipă al cărei nume nu l-am reţinut, mai ales că între timp crescuse numărul de beri consumate de inimoasa galerie a TNR-ului. Am câştigat lejer, 13-5. În finală ne-am reîntâlnit cu băieţii de la ActiveEFEM, dar a doua oară nu au mai avut nici o şansă: scor 11-5.

Rezumând, cel mai bun jucător al nostru a fost, evident, publicul, adică noi, redactorii. S-a mai remarcat samsarul de la publicitate, care a avut ghinionul să primească un maiou prea scurt, de i se vedea burta de fiecare dată când sărea ca să arunce la coş. O nominalizare şi pentru mogulul nostru care, adept al intervenţiilor la limita regulamentului, l-a anihilat în finală pe cel mai bun jucător al adversarilor.

Update: Dintr-o regretabilă eroare, am uitat să menţionăm aportul cel puţin la fel de important ca al redactorilor TNR al majoretei noastre. Toată stima pentru Raluca, cea care a renunţat la roba de avocat şcolit în America pentru mult mai spectaculoasele pampoane. Chiar dacă a fost puţin deficitară la capitolul dans, încurajările ei din sânul galeriei TNR au fost nepreţuite. Urlate cam tare, e drept, dar totuşi utile.

Comentarii 4 comentarii

  • Va asteptam pentru revansa in turneul urmator. Nu o sa mai aveti acelasi noroc!
    Semnat,
    Echipa al carui nume nu l-ati retinut!

    • A cam fost intr-adevar cu noroc si o sa vedem daca o sa tina din nou pe 22 iunie.
      PS. Stim cu cine am jucat 🙂

    • Ma bucur ca si aici sunteți fanii noștri! De abea aștept să ne întâlnim din nou pe teren, de data asta in finala cum trebuia să fie si tura trecută 🙂

  • din cauza condamnarii lui Gigi Becali, echipa TNR va primi sanctiuni de la UEFA, Platini a declarat ca la urmatoarele meciuri va fi doar bere calda.

Postari recente

Vezi mai mult