TNR cere public includerea pe lista site-urilor care dezinformează

TNR cere public includerea pe lista site-urilor care dezinformează

Redacţia TNR se declară total dezmăgită de lipsa de profesionalism din presa românească. Din rațiuni imposibil de înțeles, TNR nu se regăsește în lista cu site-uri care dezinformează care circulă de câteva zile în mediul online. Regretul nostru este cu atât mai mare cu cât dezinformarea reprezintă scopul declarat al TNR-ului.

Deși ne-am dedicat dezinformării mai bine de 6 ani, sacrificând nopți, zile de week-end și concedii, totul pentru a le oferi cititorilor o dezinformare corectă și imparțială, câțiva închipuiți jurnaliști au găsit de cuviință să nu ne treacă în lista celor care dezinformează, preferând tot felul de site-uri obscure, a căror existență abia ajunge la câteva luni.

O presă în care deontologia nu este un simplu cuvânt golit de sens ar trebui să ia atitudine împotriva acestei nedreptăți. Nu e normal să fim daţi la o parte de nişte inconştienţi care trădează idealurile dezinformării, sau chiar confundă dezinformarea cu jurnalismul făcut pe genunchi.
TNR cere public să fie inclus pe lista site-urilor care dezinformează. ACUM!

Comentarii 8 comentarii

  • Obiectez!
    Prin dezinformările voastre atât de atent realizate, atât de corecte și imparțiale, reușiți o radiografiere extrem de precisă a gândurilor lăuntrice ale nației românești, făcând astfel orice „știre” de a voastră mai apropiată de realitate decât porcăriile și câcaturile politicoideologice de prin alte locuri.
    * creatorul acestei postări nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pagubă produsă din cauza postării *

  • Ba’ fratilor, ce plm? Adica vreti sa spuneti ca Iohannis nu s-o dus cu branza si afumaturi la piata? Sau ca Remus Cernea n-o propus un guvern de delfini?
    Rusine sa va fie!

  • Dezinformati, dezinformati si iar dezinformati , pana cand patriarhul Daniel , va declara smerit si cu lacrimi de crocodilian, toate spagile, conturile bancare si josurile CURioase placite sufletului sau ! Asa sal loveasca DNA-ul !

Postari recente

Vezi mai mult