TNR inundat de ştiri reale, după un atac mârşav al hackerului Cristi Dorombach, zis Fibră

TNR inundat de ştiri reale, după un atac mârşav al hackerului Cristi Dorombach, zis Fibră

Redacţia TNR le cere scuze cititorilor care azi au fost probabil oripilaţi de prezenţa unor ştiri evident reale în prima pagină.
Incidentul, în prezent remediat, a fost provocat de un atac informatic realizat de hackerul interlop Fibră, din clanul Falangă. Cunoscut în online şi ca Piticu, Cristi Dorombach, sau Râddemori, acesta mai foloseşte uneori şi aliasul Manafu21. Acesta este folosit de Realitatea TV pentru diverse acţiuni de gherilă online şi sabotaj industrial.

Cititorii care au fost expuşi la materialele reale publicate pe site în urma atacului realizat de nemernic se pot reface complet dacă accesează secţiunea Social de pe TNR şi citesc cel puţin 3 titluri cu Patriarhul Daniel. Dacă senzaţia de aversiune faţă de ştiri reale, cunoscută şi ca „rău de realitate” persistă, vă rugăm să ne contactaţi, pentru a vă trimite o ştire falsă personalizată.

Vă asigurăm că în prezent pe site intră doar ştiri false sau inventate, orice alte ştiri fiind interzise pe TNR. Redactorii noştri funcţionează în parametri optimi şi vă asigură că instituţia noastră va continua explorarea realităţii inventate, în permanenta noastră căutare a neadevărului absolut.

Comentarii 5 comentarii

  • Era sa fac atac de cord cand mi-am vazut pseudonimul la semnatura comentariilor! Este chiar numele meu real!
    Se pare ca firewall-ul nu va functioneaza inca la parametri reali!

  • Suntem satui de stiri reale. Mai ales rele!!!

  • si pe blog se aplica metoda aia cu nolinkforfree because paineaepebani?

    • Acu’ mai voiai si link dofollow, dupa ce oamenii astia te-au prezentat pozitiv si ti-au crescut cota…

  • […] » « Speed Taxi in final pe Windows Phone Apr 02 2013Hackerul Fibră a fost deconspiratAm fost deconspirat si prins in aceasta seara. M-am eliberat insa, singur, la o bere.Hackerul Fibră? :=)Bine Eftimie, Bravo! Detalii maine […]

Postari recente

Vezi mai mult