TNR vă arată adevărata faţă a justiţiei din România

TNR vă arată adevărata faţă a justiţiei din România

Domnul din imagine este Cristian Dănileţ, membru al Consiliului Superior al Magistraturii. El este cel care a avut zilele trecute puseul ăla agresiv ameninţând cu puşcăria pe cei care comentau împotriva procurorilor ce începuseră să ridice oameni de pe stradă să-i întrebe cum au votat la referendum.

Trecem cu vederea apucăturile staliniste ale creaturii pentru a ajunge la întrebarea cu adevărat importantă: care este poziţia oficială a CSM referitoare la felul în care arată acest judecător? Putem avea încredere într-o Justiţie care poartă o astfel de mustaţă? Putem să credem în dreptate în condiţiile în care omul este lăsat să vină cu chica aia, de actor din filmele cu karate chinezeşti, la serviciu?

Comentarii 17 comentarii

  • Domnul arata ca un olimpic la matematica (poate ca a si fost)…si pe ei ii lauda toata lumea..Care`i problema? Prefer un om tanar decat dinozaurii care judecau dusmanii statului inainte de `89.
    Altfel, eu cred ca justitia s-a cam demitizat singura prin actiunile oamenilor care au reprezentat-o in ultimii 20 de ani, dar atacurile acestea la adresa judecatorilor si procurorilor – nu din partea presei, ca asta sa zicem ca ar fi normal, desi rade ciob de oala sparta ca avem si o presa… – ci din partea Guvernului , Parlamentului, presedintelui(interimar) nu sunt normale si chiar ar trebui sanctionate. Hai sa fim sanatosi!

  • Probabil cel mai coerent blog din Romania !
    http://cristidanilet.wordpress.com/

  • http://cristidanilet.wordpress.com/about/ si tare fain va prinde ca nu tineti seama de om.

  • TNR dragilor.. v-ati cacat in cartusiera,scuzati expresia bunicii.Aveti umor,urmaresc postarile voastre,imi place ce scrieti(eh,aproape tot) dar… nu credeam sa aud josnicia asta de la voi.
    Banuiesc totusi ca-i scrisa treaba asta de paznicul de la poarta,pensionat din militie care inca umbla in buzunar cu foarfeca cu care tundea elementele reactionare dupa ce le tragea mustruluiala in numele socialismului.
    Nu zic sa va fie rusine ca evident nu cunoasteti personajul.Nemaiauzit in Romania sa ajungi ce a ajuns,din coltul ala de harta unde intoarce uliul,fara pile,proptele sau cunostinte sus-puse si dintr-o familie modesta.

  • Get 500$ per day

    Top affiliate network fast cash no traffic limits

Postari recente

Vezi mai mult