Uluitor! Toţi redactorii TNR pretind că sunt fii ilegitimi ai lui Sergiu Nicolaescu

Uluitor! Toţi redactorii TNR pretind că sunt fii ilegitimi ai lui Sergiu Nicolaescu

Mai mulţi redactori ai publicaţiei online TimesNewRoman.ro s-au prezentat luni dimineaţă la judecătoria sectorului 1, unde au depus cereri de stabilire a paternităţii, susţinund că sunt fiii ilegitimi ai marelui regizor dispărut.

„Mama mea era figurantă în timpul filmărilor la Vlad Ţepeş şi, na, omeneşte… am fost conceput chiar când valahii dădeau iureş în tabăra otomană. Sigur, el era un bărbat frumos, un regizor foarte intens. De la el am moştenit obiceiul de a striga în timpul filmelor: „Tăiaţi!”, a declarat redactorul TNR, Ionuţ.

„Mă cheamă şi Sergiu, ca pe marele regizor, şi Vasile, ca pe celălalt fiu nelegitim al său. Vă arăt buletinul! Nu văd ce dovadă v-ar mai trebui”, spune şi Sergiu V. Vasile, LBR General la TimesNewRoman.

„Abia când am împlinit 18 ani mama mi-a mărturisit că tatăl meu natural este altul. Ea este din Galaţi, practic în apropierea locului unde s-a filmat „Zile Fierbinţi”. A avut doar o poveste de vară cu marele regizor, dar şi cu Colea Răutu, aşa că nu sunt foarte sigur. Din păcate, Colea Răutu a murit sărac, aşa că nu văd nici un motiv să cer un test de paternitate pentru el”, explică Eftimie.

„Cea mai bună dovadă e că semăn leit cu Sergiu. Practic, lumea ne confunda pe stradă, şi nu de puţine ori am primit bani degeaba de la Consiliul Naţional al Cinematografiei”, susţine şi Ovidiu, fiul marelui regizor.
„Mie imi place tare mult filmul Ciuleandra, iar asta este cea mai bună dovadă că sunt fiul lui. Plus că el s-a născut la Târgu-Jiu iar eu la Cluj, nici 10 ore distanţă, practic e aceeaşi ţară”, a concluzionat Călin, senior MST la TNR.

Toţi redactorii TNR au solicitat o serie de teste de paternitate, ADN, precum şi nenumărate beri în perioada cât au depus cererile la judecătoria sectorului 1.

Postari recente

Vezi mai mult