90% din români recunosc că închiriază costume de Halloweeen ca să-şi ia Neumarkt fără să fie recunoscuţi

Cozi suspecte la firmele care închiriază costume de Halloween. Sute de persoane tinere solicită costume în care se deghizează, apoi intră în magazine şi cumpără Neumarkt. Ei preferă chiar sticla de 0,66 litri, un echilibru perfect între gustul puternic şi ineditul unei beri deja populare, deci de unde această stranie tendinţă de a-şi masca preferinţele fireşti?

“Aparent, Neumarkt este berea preferată de piraţi şi prinţese, dar şi a vrăjitoarelor, pentru că de azi dimineaţă mi-au intrat în magazin cam 30 de piraţi şi fiecare a luat Neumarkt. Ziceau de ceva petrecere, bănuiesc că au găsit o comoară şi că prinţesele vor şi ele nişte bijuterii din comoara aia, aşa că au luat şi ele nişte Neumarkt”, spune o vânzătoare din Berceni.

“Există mai ales la tineri, pe fondul lipsei de experienţă, o înclinaţie absurdă de a nu-ţi asuma aceste delicii, dar în timp ei reuşesc să treacă peste. E ridicol să ai asemenea prejudecăţi, pentru că Neumarkt e o bere bună, băută de tot mai mulţi tineri. Suntem în mileniul 3, berea e o chestiune de gusturi, nu un subiect de prejudecată absurdă”, spune psihologul Decebal Popescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

28 octombrie 2019 11:54
Citește mai mult despre: bere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult