Un hipster e în dubii: “Dacă beau Neumarkt sunt mainstream sau sunt de nişă?”

Oroarea de mainstream i-a împins pe hipsteri să facă alegeri imprevizibile. Ca să iasă în evidenţă, un hipster a trecut pe Neumarkt la doză, bere cu care s-a afişat la un festival urban, stând chiar lângă DJ şi dând noroc ostentativ cu el. Acesta a cerut inclusiv o dedicaţie: “Pentru Neumarktul meu la doză, mainstreamerilor!”.

La partyuri chiar se ciondăneşte cu alţi prieteni care îi zic: “Ce bei acolo, o bere la doză? Ceva no name?”, dar el le răspunde: „Boss, asta e Neumarkt, ej’ nebun?”, spre stupoarea prietenilor: „Băăăăi, ăsta bea Neumarkt! La doză!”.

Un alt client, care bea şi el tot Neumarkt la doză, i-a atras atenţia că deja berea asta nu mai e de nişă: “Nu vezi că toţi bem Neumarkt la doză? Cine e pe mainstream?”, însă hipsterul nu s-a lăsat: “Ţine-mi Neumarktul la doză, să-i explic ăstuia ce înseamnă să fii de nişă”, relatează prietenii acestora.

Până la urmă hipsterii au dat-o la pace, şi-au băut dozele de Neumarkt paşnic, ca să nu-şi avarieze ochelarii de fiţe şi au rămas să se certe pe care ascultă cea mai obscură muzică, aşa cum fac de obicei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

12 iulie 2019 10:07