Un hipster e în dubii: “Dacă beau Neumarkt sunt mainstream sau sunt de nişă?”

Oroarea de mainstream i-a împins pe hipsteri să facă alegeri imprevizibile. Ca să iasă în evidenţă, un hipster a trecut pe Neumarkt la doză, bere cu care s-a afişat la un festival urban, stând chiar lângă DJ şi dând noroc ostentativ cu el. Acesta a cerut inclusiv o dedicaţie: “Pentru Neumarktul meu la doză, mainstreamerilor!”.

La partyuri chiar se ciondăneşte cu alţi prieteni care îi zic: “Ce bei acolo, o bere la doză? Ceva no name?”, dar el le răspunde: „Boss, asta e Neumarkt, ej’ nebun?”, spre stupoarea prietenilor: „Băăăăi, ăsta bea Neumarkt! La doză!”.

Un alt client, care bea şi el tot Neumarkt la doză, i-a atras atenţia că deja berea asta nu mai e de nişă: “Nu vezi că toţi bem Neumarkt la doză? Cine e pe mainstream?”, însă hipsterul nu s-a lăsat: “Ţine-mi Neumarktul la doză, să-i explic ăstuia ce înseamnă să fii de nişă”, relatează prietenii acestora.

Până la urmă hipsterii au dat-o la pace, şi-au băut dozele de Neumarkt paşnic, ca să nu-şi avarieze ochelarii de fiţe şi au rămas să se certe pe care ascultă cea mai obscură muzică, aşa cum fac de obicei.

12 iulie 2019 10:07

Alte articole

Vezi mai mult