Bad Teacher – Not so bad comedy

Bad Teacher – Not so bad comedy

Deci… Pantalonii scurţi n-au fost suficient de scurţi, în schimb secvenţa cu car wash a fost prea scurtă. Este rezultatul unui sondaj făcut pe un eşantion de câteva milioane de bărbaţi virtuali. Dacă ar fi ieşit măcar de-un videoclip, ca la Jessica Simpson… Cu toţii au simţit nevoia să revadă pe youtube secvenţa dansului în cotton panties pe când Cameron era îngera lu’ Charlie.

Acum, ce-i drept, răţuşca de Cameron ar stropi pelicula cu feromoni chiar şi dacă ar fi femeia de serviciu, darmite domnişoara profesoară – probabil una dintre categoriile porno cele mai iubite, deci de exploatat la greu. Şi poate ar fi fost interesant dacă scenariştii băgau în poveste şi cel puţin o inimă de puştan călcată în picioarele fine-nervoase ale cadrei didactice.

Elizabeth-Cameron are o problemă supermeschină pentru ditamai superproducţia, dar foarte importantă pentru femeile care chiar au o problemă cu sânii lor mici. Vrea să-şi bage silicoane în scopul de a îngenunchia (eventual cu un inel îndreptat spre ea) un mascul înstărit.

Poate că story-ul e subţire ca o lectură de vacanţă, dar toată frumuseţea stă în situaţiile meşteşugite şi mai ales în personaje. Surpriza e că, până la urmă, în ciuda faptului că are one of the nicest ass in the business, chiar ajunge să-ţi pese de ţâţele lui Diaz-Halsey. Sau de bietul prof de sport (Jason Segel), care băleşte în urma ei.

Profa intrigantă, care doarme (la propriu) la ore şi e gata să comidă elevicid la cel mai mic zgomot, care ascunde un suflet nu chiar atât de rău, care fumează în curtea şcolii marijuana şi ar face orice ca să-şi vadă decolteul pleznind de roade? Păi, avem un personaj peste medie. Iar Cami chiar îl face memorabil.

Profa antagonistă, Amy Squirrel, sărită de pe fix la ani-lumină, n-are chiar o atenţie de veveriţă, fiind foarte concentrată la rândul ei pe eliminat ceea ce nu cadrează în şcoală. Când îţi dai seama că, în ciuda principiilor, e din acelaşi aluat ca Elizabeth Halsey (minus funduleţul şi chipul de păpuşă), treaba devine chiar amuzantă.

Până la urmă, cam toate personajele au un ceva al lor: profu de sport, care polemizează cu un băieţel, directorul, înnebunit după delfini, până şi Scott-Justin Timberlake, barosanul care nu se lasă fermecat de Cami.

Bad Teacher nu e o capodoperă, dar, după mine, e underrated. Poate fi o lecţie de comedie pentru multe producţii recente care se screm să-ţi smulgă un zâmbet.

nota_7Notă: 7 (daţi-mă în judecată, dar eu chiar am râs la comedia asta)

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Comentarii 0 comentarii

Poate vrei sa vezi si

Vezi mai mult