Cats & Dogs II – potăi din toate subsolurile, uniţi-vă!

Cats & Dogs II – potăi din toate subsolurile, uniţi-vă!

Care eşti cu teoria conspiraţiei şi crezi că lumea e condusă din umbră de reptilieni gata să ţi se încolăceassssscă la gât, mai gândeşte-te… Ai fost pus pe o pistă greşită chiar de către cei mai apropiaţi tovarăşi de viaţă! Cei care se gudură pe lângă tine când scoţi lesa din cui sau miorlăie sfâşietor când zornăi punga cu biscuiţei în formă de peştişori!

Blănoşii au o viaţă dublă: ziua se prostituează ca animale de companie şi se fac că salivează la cârnăciorii tăi afumaţi, noaptea continuă Războiul Rece împărţindu-şi zonele de influenţă şi, respectiv, locurile pe canapea, alături de „stăpân” sau care se joacă cu Jimmy când vine de la şcoală.

Toată treaba e menţinută cu o tehnologie superioară celei omeneşti, de unde rezultă că încă mai poartă primitivele zgărzi antipurici doar ca să te inducă în eroare şi să te menţină în ignoranţă.

Echilibrul îmblănit se zguduie serios în momentul în care o pisică rămâne fără blană, devine şomeră şi jură răzbunare. Acum, că tot a rămas goală, degeaba încearcă patrupezii să-i sugereze că-i mai classy aşa, goală, şi s-o reorienteze profesional spre webcam show, Kitty cea traumatizată are gânduri megalomane: nu vrea ca despăgubire nici mai mult, nici mai puţin decât lichidarea rasei canine. Ceea ce presupune şi pentru partea felină o mulţime de neplăceri. Niciun motan serios n-ar renunţa la alergatul lui Grivei cel bălos prin toată curtea înainte de a-i arăta, din vârful dudului, gheara mijlocie.

Împotriva psihoticei Kitty (această Lex Luthor felină), care nu ştie de joacă, dar are un şoricel pe post de yo-yo, se ridică cele două armii: pisici şi câini, invitând-o astfel la un interracial gangbang. Kitty mai apucă doar să spună îndurerată: MI-AUUU dat plasă!

Doar că aceştia n-ar avea nicio şansă fără sprijinul lui Mr. Tinkles, un Hannibal Lecter nu foarte inspirat zic eu (come on, din Lecter puteau să scoată ceva mai amuzant).

The hero, câinele-lup poliţist Diggs, are două mari calităţi (crede el). E bad to the bones: mai precis, totul până la os, care e sfânt, n-are nimeni voie să-l atingă. Şi doi: e pisicofob. Din care chestie se iscă ceva comicărie, având în vedere că trebuie să conlucreze cu miorlăitorii.

În rest, chestia pisici-câini gânditori/ vorbitori, oameni stupizi etc. e prea ofertantă ca să nu iasă ceva de râs. Mai ales faza cu pisicile drogate (dacă nu mă înşel, o parafrază din Lock, Stock & Two Smoking Barrels) e meseriaşă. Dar citatele şi parafrazele au din start puncte în minus.

În concluzie, primul Cats & Dogs e mult mai amuzant. Don’t make the puppy eyes, please! Am zis, am zis.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Comentarii 0 comentarii

Poate vrei sa vezi si

Vezi mai mult