Date Night – cadoul perfect pentru aniversarea căsătoriei

Date Night – cadoul perfect pentru aniversarea căsătoriei

Eşti căsătorit de 7-10 ani? Ai 2-3 copii cu suficientă energie cât să facă lună tot blocul, dar la tine fac mizerie cât toţi din bloc împreună? Munceşti ca un catâr şi eşti luat de bou de către şefi? Eşti umilit să ieşi o dată pe săptămână nu la o bere cu băieţii, ci la o cină romantică (cu sau fără ghilimele) cu nevasta, cea cu care comiţi sex de 2 (două) ori pe săptămână în aceeaşi poziţie? E timpul să faci o schimbare. Şi nu e vorba de poziţie!

Faci în felul următor. Te duci la un restaurant scump de să-ţi fugă plombele de aur din gură de frică să nu le vinzi, te dai drept altcineva, aştepţi să te salte nişte mafioţi şi te răţoieşti la ei. Dacă scapi cu viaţă, s-ar putea să mai scapi şi altădată şi să înceapă să-ţi placă.

După Get Smart, unde încearcă s-o facă pe spionul, dar nu-i iese, că spioana Anne Hathaway îl face de departe, Steve Carell devine un the fugitive în Date Night, târând în goană sau lăsându-se târât, că aşa-i în căsnicie, de către consoartă, care mai are timp să şi leşine de plăcere la vederea pectoralilor lui Mark Wahlberg. Şi toată chestia pentru un stick, pe care ei nu-l au, că nu ei sunt cei căutaţi. Ci doar superfugăriţi. Restul cred că e făcut după un soft pe care îl descarci cu 0.99 dolari de pe site-urile de scenaristică. Dar să nu fim răi.

Steve Carell şi Tina Fey fac toţi banii. Sunt atât de plictisiţi şi de plictisitori, că începi să te simţi bine. Iar când se dau drept altcineva şi dau de belea şi încep să sufere cot la cot, cu câte un haz de necaz plasat la nevoie, parcă totul începe să arate ca o relaţie normală, fapt care, subliminal, îţi umezeşte ochii şi te face să îţi apuci consoarta de mână pe întuneric. Şi parcă o ierţi că şi ei i-au strălucit ochii la pectoralii lui Wahlberg, ceea ce bineînţeles că n-o să recunoască.

Situaţiile sunt puerile şi neverosimile, dar filmul în ansamblu e entertaining, te destinde şi te amuză. Poate dacă pe un bilet ar intra câte un cuplu căsătorit, în preţ încăpând şi punga de popcorn, lucrurile chiar ar fi OK. Iată o idee de cadou pentru o aniversare de căsătorie, acum, pe timp de criză. Întrebarea e: cine cui face cadoul?

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Citește mai mult despre: casatorie cronica de film nevasta

Comentarii 0 comentarii

Poate vrei sa vezi si

Vezi mai mult