Resident Evil – Afterlife: Dragoste cu de-a Milla nu se poate!

Resident Evil – Afterlife: Dragoste cu de-a Milla nu se poate!

Afterlife, viaţa e dură şi nu e vreme de stat la poveşti. (Nu că ar fi fost prea multă în celelalte trei Rezidenţe…) Infectaţii, mai hămesiţi ca niciodată (ca să vezi cum se propagă criza) sunt al naibii de aproape şi se bat la poartă mai ceva ca la inaugurarea unui mall din Moldova. În schimb, bunătăţile lor, neatinşii, au un fix pe creier cu un loc (cică) infestation free, căruia îi zice Arcadia, ca să vezi că Virgiliu nu bătea câmpii în antichitatea lui acoloşa. Doar că Arcadia asta nu e bucolică deloc, ci doar oferă, chipurile, un locşor tihnit şi ceva de îmbucat.

Aici apare Alice cu un avion gata să le spargă capul cu elicea (să dea retro) şi le spune să-şi bage minţile în cap, vorba aia: et in Arcadio ego (adică a fost şi ea acolo şi e naşpa). Dar ei „nu şi nu, Arcadia, Arcadia”… Şi până la urmă, Arcadia, care e altceva decât au crezut, poate că e infestation free, dar sigur e un loc infect. 

Bad news: la sfârşitul lui Resident Evil – Extinction (2007), Alice promitea că vine cu gaşca de clone ale ei (care era la numărat cu ochiul liber de ordinul sutelor în finalul filmului, aşteptând să iasă din eprubete). Staff-ul de la Umbrella Corporation deja se udase pe cracul pantalonilor de la sperietură. Iar în Afterlife Jovo n-aduce decât cel mult vreo 15 şi le prăpădeşte şi pe alea în câteva minute.

More bad news: (i)mortala Milla Jovovich rămâne fără super powers, dar cu aceeaşi neostoită dorinţă de a-i ajuta pe năpăstuiţii care nu vor să ajungă fresh-uri pentru zombilici. Dar şi aşa se descurcă binişor, chiar dacă nu mai mătură dintr-o privire jdemii de zombies şi nu dă foc la cinşpe tone de ciori dintr-o suflare. (Vezi în Extinction, poate singurul din serie care merită văzut. În rest, e pentru fani.) 

Just news: au dispărut fetiţele-holograme trimise de computerul cel rău. Erau simpatice, dar nu neapărat şi credibile. Tot la capitolul noutăţi fără valoare, nişte exerciţii de telenovelistică: apare fratele lui Claire, nimeni altul decât Wentworth Miller din Prison Break, unde altundeva decât tot într-o pârnaie. Probabil că o să ne plictisească cu istoria frăţiei lor în RE următor, că aici nu înţeleg de ce era nevoie să se dea fra-su lu’ Claire. În fine…

Good news pentru americani: dolarul se dovedeşte a fi folositor şi în situaţii postapocaliptice. Cu un pumn de cenţi îndesat în puşcoace, Milla îl doboară pe the axeman, un ditamai animalul cu un sac pe cap, apărut ca şi „fratele” lui Claire, de nu se ştie unde.

Faptul că nu mai e pe jumătate fiară n-o scuteşte pe Alice să fie la fel de bitch. Şi chiar dacă încă nu i-a revenit cheful de reproducere she’s definitely my kind of bitch. Keep on surviving, babe!

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Comentarii 0 comentarii

Poate vrei sa vezi si

Vezi mai mult