Sorcerer’s Apprentice – Nicky Cage, ai poftit la Monica Bellucci, recunoaşte!

Sorcerer’s Apprentice – Nicky Cage, ai poftit la Monica Bellucci, recunoaşte!

Se aude că Harry Potter, Ron Weasley şi Hermione Granger vor organiza un marş de protest al vrăjitorilor pentru oprirea difuzării lui Sorcerer’s Apprentice şi vor chema în instanţă pe Dave (Dave who?!), Balthazar Blake & Co pentru încălcarea mai multor articole din codul vrăjitoresc.

Deci, solomarii ăştia nu reuşesc deloc să keep a low profile, aşa cum îi şade bine unor vrăjitori. Normal că Potter şi colegii şi-au rupt măturile de necaz când au auzit că Dave (who the fuck is Dave anyway?!) îl moşteneşte pe the mighty Merlin. Adică, eu, Harry Potter, vrăjitor din tată în fiu, cu studii la Hogwarts, să nu mai am loc să scot bagheta de toţi diletanţii, care mai fac şi trucuri de faţă cu „încuiaţii”?!

Şi de unde şi până unde istoria cu Morgana La Fey care îl mierleşte pe Merlin?! Unde duce feminismul ăsta… Şi că altă vrăjitoare (Monica Bellucci) îi mănâncă sufletu’ lu’ Morgana. Iar Balthazar (Nico Cage) le închide pe amândouă într-o matrioşkă, ca să stea cuminţi acolo până apare naşu’ lu’ Morgana. Care naş, nu se ştie cum, e de fapt un puştan isteric, genul pe care îl pui să dea de şase când îţi faci de cap cu gagica în WC-ul şcolii. Suckerul e îndrăgostit de o puştioaică cu voce de 8989 (cam atât reţii din performanţele ei) şi asta cică e toată vrăjeala: ea e de vină că îl distrage pe el de la – vezi Doamne – a salva lumea de magicienii cei răi!

Despre Nicky Cage, cu aerul lui de alcoolic ajuns pe post de clovn să distreze copiii la McDonalds, nu-s prea multe de spus. Singurul lucru bun care i se întâmplă e că se sărută cu splendida Bellucci.

În rest, efectele sunt spre bunicele, acţiunea – chiar dacă previzibilă mie-n sută – te ţine un pic şi, de ce să nu recunoaştem, faza cu pentagramele care apar pe burgerii de pe plită are ceva haz.

Acum pe bune: de ce mi s-a aplecat de atâta motivaţional gen „crede în tine şi totul va fi bine”? Din cauza prostiilor gen filmul ăsta. Cireaşa de pe tort fiind că te mai bagă şi în fizică cuantică de doi lei, asta ca să-ţi explice ţie magia. Acum orice film care se vrea deştept bagă un pic de quantum, că are sau n-are legătură.

Dacă eşti fan(ă) HP, nu ţi-aş recomanda filmul ăsta. Dacă totuşi îţi arde buza şi nu mai ai răbdare până la Deathly Hollows, atunci merge să-l vezi, cu coada ochiului, în timp ce joci un Starcraft II sau stai la o bârfă cu fetele pe mess.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Comentarii 0 comentarii

Poate vrei sa vezi si

Vezi mai mult