The Back-up Plan – A fost descoperit bărbatul perfect!

The Back-up Plan – A fost descoperit bărbatul perfect!

După ce am văzut (chiar l-am văzut?!) The Back-up Plan, am stat şi m-am gândit. Oare am eu vreo problemă cu comedia romantică? Oare atât de acru şi nesimţitor am devenit încât să strâmb din nas la o poveste de dragoste drăguţă, înduioşătoare şi veselă pe deasupra? Nu, chiar nu. Un singur exemplu şi mă salvează: You’ve Got Mail. Ar mai fi exemple, dar la ce bun? Mi-am demonstrat: nu sunt împotriva comediilor romantice.

Despre The Back-up Plan? E nefericita întâlnire dintre rezumatul The Reader’s Diggest al unui manual de scenaristică, mintea unei coafeze cu pretenţii şi rezultatele unui sondaj de opinie privind bărbatul perfect făcut de o revistă pentru femei middle age, care se laudă că au citit Coelho şi care vor musai copii. Şi, da, J Lo, care is still Jenny from the block (dar total fără sex-appeal), reuşeşte să fie mai antipatică decât Peg Bundy. What for?!

 

Dacă scenariul ar fi fost scris de un el, nu de o ea, aş fi zis că are un puternic mesaj subliminal pentru bărbaţi: dacă vreţi copii, poate fi ea şi Jennifer, gândiţi-vă bine!

 

Şi, apropo, după părerea mea, bărbatul ideal e cel care suportă un astfel de film doar ca să-i facă iubitei lui pe plac. Sperăm să-şi primească o recompensă pe măsura efortului. 

Să luăm, absolut aleator, o secvenţă din film:

 

Nu, nu e un alt horror cu vampiri. Doar că aşa sărută bărbatul perfect – sare direct la jugulară. Pe lânga asta, probabil bărbatul perfect trebuie să fie neam de ţară, dar în acelaşi timp băiat finuţ, care a citit „Cum să pregăteşti o cină romantică”, să ştie să poarte o cămaşă trendi, dar să-şi arate bustu’ când situaţia o impune. Evident, se pricepe la haleală de rafinament, însă nu face nazuri la fast food. Şi, atenţie!, nu se supără când eşti mai antipatică chiar şi decât Peggy Bundy. Un tip complex, ce mai! Numai muşchi şi oximoroane, frate!

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Citește mai mult despre: comedie cronica de film romantic scenariu

Comentarii 0 comentarii

Poate vrei sa vezi si

Vezi mai mult